BOLIG & INDRETNING

Hipstory.dk | Plankebord

13. august 2017
Hipstory.dk plankebord 180x90

Hipstory.dk plankebord 180x90Jeg har længe ønsket mig et nyt spisebord. I alle de år vi har boet her, har vi haft det samme spisebords sæt bestående af et hvidt bord med tilhørende hvide stole til. Men nu er min smag for indretning begyndt at udvide sig, så det hele ikke kun behøver at være sort og hvidt.

Jeg har i et lille års tid været varm på tanken om et fint og mørkt plankebord. Plankeborde er jo super populære i dag og de findes i alverdens størrelser, bredder, farver og træsorter. Mit ønske har hele tiden været et mørkt med lidt råt over sig, hvilket nu omsider er gået i opfyldelse.

Vi købte nemlig i sidste måned det her super lækre plankebord hos Hipstory.dk. Det er lavet i fyrretræ med sorte ben. Det var lidt et sats da vi bestilte online på deres webshop. De har butik beliggende i Lyngby og Odense (og lige om lidt Vejle), og det var egentlig ikke et stort problem at hente et selv i Lyngby, men lige præcis denne model som jeg havde forelsket mig i, havde de ikke i Lyngby. Så vi valgte at bestille online, hvor vi i øvrigt også bestilte et tilhørende sofabord, som I må se en anden god gang 🙂

Deres leveringstid er på 1-6 uger, men jeg havde dårligt ventet en uge, før jeg fik sms om at bordene ville blive leveret om søndagen. Da de kom om søndagen, bar de selv hele molevitten op og så skal man så selv samle bordene med det samme og lade det stå og tørre i to ugers tid.

Vores model måler 180×90 og koster 2899 kroner. Det finder I lige her.  Jeg synes det er en rigtig god pris og især når det er så flot. Jeg har haft problemer med at finde et til budgettet da plankeborde generelt ligger i den dyre ende.

Nu skal vi så bare lige have rykket lidt om i stuen, og når det så er klaret, vil jeg gerne kigge efter et fint tæppe til at have liggende under. Og ellers har jeg øje på nogle mørke stole til bordet, i stedet for de her hvide, selvom en del har sagt at de synes vi burde beholde de hvide? Hvad synes I om bordet? Hvilket slags spisebord har I? 

Hipstory.dk plankebord 180x90

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • Svar
  Lille My
  13. august 2017 den

  Det er så flot! 🙂 Vi drømmer selv om et plankebord – og har planer om vi snart skal i gang med selv at lave et.
  Lige nu har vi et spisebord min morfar har lavet for mange år siden 🙂

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   13. august 2017 den

   Tak smukke 🙂 Ja jeg er sikker på I kan lave et smukt hjemmelavet et selv <3 Ville også gerne have lavet vores eget, men det var der ikke lige mulighed for 😛

 • Svar
  nikkilund
  13. august 2017 den

  Nej, hvor er det smukt! Jeg er helt pjattet med den flotte brune farve 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar
  chanettebing
  13. august 2017 den

  Jeg er fuldstændig forelsket i plankeborde og håber virkelig, at jeg kan få plads til et, når jeg engang flytter i noget større! Dit bord er SÅ flot 🙂

 • Svar
  Camilla Christine
  14. august 2017 den

  Det ser SÅ flot ud. er vild med de brede planker især. Jeg ønsker mig sådan et i lyst eg. Mon jeg kan finde det derinde? Det må jeg lige undersøge! Hav en dejlig dag smukke.

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   19. august 2017 den

   Tak <3 Og nej, desværre ikke. Lige pt er det vist kun med de mørke her. Men du kan evt høre om de har planer om at udvide med lyse farver 😀

 • Svar
  LeahSephira
  14. august 2017 den

  Det er altså et mega flot bord! Jeg er vild med sådan et lækkert stykke rustikt træ, det har bare et eller andet rart over sig. x

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   19. august 2017 den

   Tak <3 Og ja, det er det nemlig. Og det passer helt vildt godt ind i min stue hvor der er hvide møbler. Det komplimenterer virkelig hinanden 😀

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  18. august 2017 den

  Hvor er det smukt 😀
  Elsker måden du har mixet dit Royal Copenhagen på <3

 • Svar
  karina sørensen
  19. august 2017 den

  det er virkeligt smukt <3 mange knus & tanker herfra Ribe <3

Skriv svar