Royal Copenhagen | Efterårs nyheder

Urban Decay | Naked Heat

Urban Decay Naked Heat*Reklame

Jeg er altid mega begejstret når Urban Decay lancerer nye kollektioner. Både fordi de altid finder på spændende ting, men også fordi det er et af mine absolut favorit mærker når det kommer til makeup.

Denne gang har de lanceret en hot Naked Heat kollektion bestående af en øjenskygge palette, to eyeliners og tre læbestifter der alle passer sammen farvemæssigt i hele temaet bag kollektionen ?

Urban Decay Naked HeatVice Lipstick Heat – 155 kroner (Limited edition)

Heat – Brændt rød med guldglimmer (metallisk finish)
Fuel – Varm fersken nude (creme finish)
Scorched – Brændt kobber med glimmer (metallisk finish)

Super smukke farver som går godt sammen med hele temaet i kollektionen. Til disse læbestifter har de valgt at skille dem ad fra de resterende i deres sortiment ved at give dem kobberlåg til i stedet for deres sædvanlige?

Urban Decay Naked Heat Naked Heat Palette – 395 kroner

Denne nye palette er spækket med tolv lækre ravgyldne neutrale nuancer i både mat, satin og shimmer/glimmer finish. De er hotte og der er alt fra varme brune farver, brændt orange, bordeaux og varme siena toner.. Igennem tiden med Naked paletterne har vi fået en palette med varme jordfarver, kolde jordfarver, lyserøde nuancer, grålige/smokey nuancer og nu.. En rød/brun palette med brændte nuancer! Den fedeste palette til dato hvis du spørger mig 😀 Jeg er så pjattet med farveudvalget og der er en masse muligheder i forhold til at lave looks. Skyggerne er lækre og pigmentrige og de matte er nemme at blende. Tilhørende i paletten er en super fin duo børste.

Læs også: Urban Decay | Naked Smoky Eyeshadow Palette + Swatches

Der er også to eyeliners i kollektionen – Alkaline (dyb vinrød) og Torch (rødbrun) – men jeg kan ikke umiddelbart finde dem online, så mon ikke de er ved at være på trapperne. Ellers vender jeg lige tilbage med endegyldigt svar, når jeg finder ud af det!

Produkterne forhandles på Urban Decay’s danske hjemmeside samt Magasins hjemmeside og i fysiske Magasin forretninger. Hvad synes I om Naked Heat kollektionen her? Har I en favorit Naked palette?  🙂 *(Produkterne er modtaget som gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og det som bloggen står for)


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:

Facebook | Instagram | 
Bloglovin

6 kommentarer

 • Jeg bliver mere og mere forelsket jo mere jeg kigger på den palette smukke ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Den er også bare helt fantastisk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Ildstein

  WOW, jeg er jo helt forelsket! Jeg må bare eje det hele! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ flot, skal helt sikkert også have den! Lige mine farver <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det er ihvertfald min favorit af alle Naked paletterne 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen | Efterårs nyheder