Bruno Banani | Woman's Best

Royal Copenhagen | Efterårs nyheder

Royal Copenhagen efterårs nyhederLinks: Blå Mega Riflet skål 20 cl 599 kronerMusselmalet Riflet fad 30 cm 999 kronerBlå Mega Riflet skål 100 cl 649 kronerMusselmalet Riflet termokop 29 cl 649 kronerAlfabet kop 549 kronerMusselmalet Riflet skål 145 cl 799 kroner


Royal Copenhagen efterårs nyheder 2017

Forleden dag dukkede der atter en gang nyheder op fra Royal Copenhagen. Denne gang nogle lækre efterårs nyheder igen med sager i blandt som ellers kun har været solgt i Japan og ikke havde udsigt til at komme til Danmark. Men hurra for at det gjorde!

Læs også: Royal Copenhagen | Japan haul 

Der er kommet nyheder i både Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet, Blå Elements, Sort Mega Riflet, Hvid Riflet, Hvid Elements og Multifarvet Elements, hvor jeg kun har valgt at fremhæve de tre førstnævnte serier, da det er dem jeg samler fra 🙂

Læs også: Royal Copenhagen | Bogstav kop til DK

Fra Blå Mega er der kommet de flotte ildfaste skåle med låg, hvor jeg har den lille skål (som ikke er kommet til Danmark – endnu…?) og den mellem størrelse. Så jeg skal helt sikkert spare op til den store størrelse som jeg mangler. Derud over har de fået en mindre skål med låg fra Blå Mega som også ser så fin ud til noget opbevaring. Af Musselmalet Riflet har de fået et stort serverings fad på 30 cm samt en større model af deres i forvejen termokop som jeg ejer. Vil rigtig gerne have et par stykker af denne store model. Fra Blå Elements har de fået en fin skål på 30 cl som både vil egne sig godt til morgenmad, slik, snacks, tilbehør, mm. Og så har jeg taget bogstab/alfabet koppen med til de der måske har misset, at den også næsten lige er kommet fast i sortiment hos RC.

I kan i øvrigt udforske alle efterårs nyhederne lige her. Er der nogle af nyhederne I gerne vil klikke hjem? Hvilke(n) serie(r) samler I på fra Royal Copenhagen? 🙂


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:

Facebook | Instagram | 
Bloglovin

5 kommentarer

 • Åh så pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild efter en C kop!
  Herhjemme samler vi på flere af stellene, jeg har prinsesse, min mand har musselmalet riflet, sammen har vi elements, både blå, hvid og multi – og så er der da også noget blå mega.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det er også hyggeligt at samle på flere forskellige af serierne 😀 I starten ville jeg kun samle på Blå Mega, men er glad for jeg udvidede <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Ildstein

  Hvor er det nogle fine nyheder! Jeg er stadig i fuld gang til at spare op til mit Royal Copenhagen Mega Blå stel. Jeg har heldigvis tre år endnu inden jeg flytter hjemmefra! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg samler selv på Royal, godt nok hvid riflet, men det er altså bare så fint alt sammen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruno Banani | Woman's Best