Dermalogica | Essential Cleansing Solution

The Body Shop | Banana Shampoo & Conditioner

The Body Shop Banana Shampoo and Conditioner Jeg har købt nogle forskellige produkter fra The Body Shop jeg længe har ville prøve, da jeg  i samme omgang opdagede at deres banan serie var kommet tilbage. Der er mange fantastiske serier at finde hos The Body Shop, som dufter fortryllende, og derfor var jeg selvfølgelig nysgerrig på shampoo og balsam med banan duft.

Banana Truly Nourishing Shampoo er en dybderensende shampoo beriget med økologisk Community Trade bananpuré fra Ecuador som tilfører fugt til håret og efterlader det med en frisk og mild duft af banan.

Den tilhørende Banana Truly Nourishing Conditioner er en balsam der ligeledes er beriget med økologisk Community Trade bananpuré fra Ecuador som efterlader håret velnæret, velduftende og blødt. Gør spidserne bløde og tilfører glans.

Da jeg lagde billedet op på min instagram, var der mange der ikke rigtig kunne forestille sig shampoo og balsam med banan, men det er nu ikke så skræmmende engang. Og duften er slet ikke som man måske forestiller sig, og når ens hår er tørt er duften minimal men lækker. Jeg har netop fået hårmasken ind af døren, som jeg glæder mig til at teste og fortælle jer mere om! 🙂 Har I prøvet hårplejeserien med banan fra The Body Shop? Hvad er jeres yndlings produkter fra The Body Shop?


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

5 kommentarer

 • De produkter de havde tidligere med banan var overraskende gode, så jeg tør i hvert fald godt hoppe på deres banan serie i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke forestille mig det overhovedet, men kunne da være, man skulle snuse til serien, næste gang jeg er i TBS 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har stået og duftet til deres produkter med banan 1 million gange! De dufter så mega godt, men har for some reason aldrig købt deres produkter med banan… Det må blive mit næste køb! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder rigtig spændende, dog kan jeg godt forstå det lyder lidt skeptisk med banan shampoo?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skulle lige til at sige, at banan lyder som en farlig duft, men det er da skønt, at den ikke er så overdøvende igen. Jeg elsker Body Shop og især deres Tea Tree-serie 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dermalogica | Essential Cleansing Solution