HÅRPLEJE & STYLING

The Body Shop | Banana Shampoo & Conditioner

28. juli 2017
The Body Shop Banana Shampoo and Conditioner

The Body Shop Banana Shampoo and Conditioner Jeg har købt nogle forskellige produkter fra The Body Shop jeg længe har ville prøve, da jeg  i samme omgang opdagede at deres banan serie var kommet tilbage. Der er mange fantastiske serier at finde hos The Body Shop, som dufter fortryllende, og derfor var jeg selvfølgelig nysgerrig på shampoo og balsam med banan duft.

Banana Truly Nourishing Shampoo er en dybderensende shampoo beriget med økologisk Community Trade bananpuré fra Ecuador som tilfører fugt til håret og efterlader det med en frisk og mild duft af banan.

Den tilhørende Banana Truly Nourishing Conditioner er en balsam der ligeledes er beriget med økologisk Community Trade bananpuré fra Ecuador som efterlader håret velnæret, velduftende og blødt. Gør spidserne bløde og tilfører glans.

Da jeg lagde billedet op på min instagram, var der mange der ikke rigtig kunne forestille sig shampoo og balsam med banan, men det er nu ikke så skræmmende engang. Og duften er slet ikke som man måske forestiller sig, og når ens hår er tørt er duften minimal men lækker. Jeg har netop fået hårmasken ind af døren, som jeg glæder mig til at teste og fortælle jer mere om! 🙂 Har I prøvet hårplejeserien med banan fra The Body Shop? Hvad er jeres yndlings produkter fra The Body Shop?


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • Svar
  Frk. Mejer
  30. juli 2017 den

  Jeg skulle lige til at sige, at banan lyder som en farlig duft, men det er da skønt, at den ikke er så overdøvende igen. Jeg elsker Body Shop og især deres Tea Tree-serie 😀 <3

 • Svar
  Camilla
  30. juli 2017 den

  Det lyder rigtig spændende, dog kan jeg godt forstå det lyder lidt skeptisk med banan shampoo?

 • Svar
  Emilie Ildstein
  30. juli 2017 den

  Jeg har stået og duftet til deres produkter med banan 1 million gange! De dufter så mega godt, men har for some reason aldrig købt deres produkter med banan… Det må blive mit næste køb! <3

 • Svar
  Satina Wandel
  1. august 2017 den

  Jeg kan ikke forestille mig det overhovedet, men kunne da være, man skulle snuse til serien, næste gang jeg er i TBS 😀

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Camilla Cecilie
  9. august 2017 den

  De produkter de havde tidligere med banan var overraskende gode, så jeg tør i hvert fald godt hoppe på deres banan serie i dag 🙂

Skriv svar