Buzzador | Garnier Respons produkter

Dermalogica | Essential Cleansing Solution

Dermalogica Essential Cleansing Solution*Reklame

Over de sidste par uger har jeg testet et nyt renseprodukt i min hudplejerutine. Jeg har før testet produkter fra Dermalogica med godt resultat og denne gang ville jeg gerne prøve en ansigtsrens, hvor mit valg faldt på denne Dermalogica Essential Cleansing Solution fra Billigvoks.dk.

Det er en sæbefri ansigtsrens der er god til tør hud. Den har en cremet konsistens og den renser huden skånsomt. Jeg kan godt lide at fornemmelsen af at rense huden med den selvom den ikke skummer op. At den er sæbefri er netop godt når det kommer til tør hud, da sæbe har tendens til at udtørre huden. Jeg oplever en frisk og velrenset hud når jeg bruger produktet her, og den er super drøj i brug og udstyret med pumpe der gør det nemt at dosere produktet.

Læs også: Dermalogica | Daily Resurfacer

Det er en stor flaske på 500 ml til 378 kroner som holder længe. Hvilken ansigtsrens er jeres favorit? Har I erfaringer med produkter fra Dermalogica?  *(Produktet er tilsendt til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

Dermalogica Essential Cleansing Solution

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buzzador | Garnier Respons produkter