Royal Copenhagen | Musselmalet halvblonde skål

Buzzador | Garnier Respons produkter

Buzzador GarnierFamily*Reklame

Jeg er tilmeldt Buzzador og fra tid til anden får man tilbudt kampagner man kan deltage i og teste. Jeg fik tilbudt at teste denne kampagne bestående af 9 hud – og hårprodukter fra Garnier hvor man selv havde mulighed for at vælge til enten normal hud eller sensitiv hud. Jeg valgte til normal hud og fik noget tid efter afvide, at jeg var accepteret til at deltage i kampagnen. Det I ser på billedet er så det jeg har været igang med at teste og vil fortælle jer lidt om 🙂

Man binder sig ikke til noget ved at tilmelde sig til Buzzador. Det står en frit for at takke ja eller nej tak til kampagnerne. Hvis I selv er nysgerrige på at være med vil jeg gerne invitere jer. Jeg får ikke penge eller ting for at tilmelde jer, men jeg får nogle point der gør at jeg bliver bedre stillet til at blive tilbudt kampagner. Jo aktivere man er, jo større chance for at få tilbud! Skriv gerne en kommentar eller mail til mig hvis I vil inviteres 😉 Lad os kigge nærmere på produkterne..

Garnier Micellar Cleansing Water GelGarnier SkinActive..

? Micellar Cleansing Water
Rensevand der nemt og hurtigt fjerner makeup. Jeg har før prøvet denne rensevand og den er faktisk blandt en af de bedste jeg har prøvet. Den efterlader desuden hud frisk uden at tørre huden ud.

? Micellar Cleansing Gel Wash
Rensegel der renser huden for snavs og makeup samt beroliger huden. Jeg var rigtig spændt på at prøve den her. Jeg elsker renseprodukter og følelsen af ren og lækker hud. Denne efterlader huden lækker og frisk samt glat uden at tørre huden ud.

Garnier SkinActiveGarnier SkinActive..

? Refreshing Botanical Cleansing Milk + Cleansing Toner
Beriget med Aloe Vera der går ind og beroliger huden og som har beroligende egenskaber. Fjerner de sidste rester af snavs og makeup der må være og forbereder huden til serum og creme. Jeg har ikke så meget at sige om rensemælken da den er overflødig for mig og ikke noget jeg har brug for i min renserutine. Toneren derimod er ganske fin og renser godt.

? Aloe Vera Day Cream
Fugtgivende og opfriskende dagcreme med Aloe Vera. Den er super lækker og velduftende. Den er meget luftig i konsistensen. Lidt souffle agtig. Og så absorberer den hurtigt og giver god fugt.

Garnier Ambre SolaireAmbre Solaire..

? Hydrating Face Proctection Mist SPF 50
Solbeskyttelses spray der giver fugt og beskytter mod solen. Den kan endda sprayes over makeuppen uden at klæbe eller fedte. Jeg er vild med den her! Den dufter en lille smule af typisk solcreme og giver lækker fugt og følelse af friskhed. Man skal bare passe på med ikke at spraye for tæt på ansigtet.

Garnier Mythic OliveMythic Olive..

? Mythic Olive Shampoo + Conditioner + Mask
Mythic Olive serien indeholder jomfruolivenolie, en mytisk olie med utallige egenskaber der er special udviklet til ekstra tørt og overbehandlet hår. Plejer håret intensivt og efterlader det frisk og blødt. Duften på serien her er smadder lækker. Det vigtigste for mig er velplejet hår og produkter der ikke efterlader håret klasket og tungt. Men udover velduftende hår, får man også super blødt og skinnende hår. Så lækkert. Men jeg har hellere aldrig været utilfreds med hårprodukter fra Garnier før! 🙂

Det her må klart være en af de fedeste kampagner jeg har deltaget i og det er super fedt at vi fik lov at teste så mange forskellige produkter. Håber en lignende kampagne dukker op en anden god gang. Har I prøvet nogle af disse produkter? Har I god erfaring med andre Garnier produkter?


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

4 kommentarer

 • Sasha

  Hej
  Jeg er også nysgerrig på konceptet. Det lyder spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Sasha,
   Jeg sender dig en mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej, jeg er nysgerrig på konceptet. Det lyder jo helt vildt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Victoria!
   Jeg har sendt dig en mail med lidt info 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen | Musselmalet halvblonde skål