BOLIG & INDRETNING

Royal Copenhagen | Musselmalet halvblonde skål

14. juli 2017
Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde skål

Royal Copenhagen Musselmalet Halvblonde skål Royal Copenhagen Musselmalet Halvbonde Skål

For nyligt havde Emmalys.dk endnu en lækker kampagne med god rabat hvilket giver god grund til at klikke lidt af det hjem man samler på eller har øje for. Jeg klikkede en Lyngby urtepotteskjuler og vase hjem og så klikkede jeg mit første musselmalet halvblonde hjem.

Læs også: Royal Copenhagen | Bogstav kop til DK
Læs også: Royal Copenhagen | Japan haul

Det er denne utroligt smukke, dybe ottekantet skål jeg blev nødt til at klikke hjem til samlingen. Jeg har så længe ønsket mig noget halvblonde, så det var som et lille barn juleaften, da den endelig blev sendt afsted og landede ved døren 😀 Samler I på Royal Copenhagen eller andet stel? 


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • Svar
  Emilie Ildstein
  15. juli 2017 den

  Jeg har længe sparet op til et Royal Copenhagen stel og sparer fortsat op til jeg flytter hjemmefra☺️

 • Svar
  Frk. Mejer
  15. juli 2017 den

  Jeg elsker Royal Copenhagen og samler selv på hvid riflet serien. Det er så fint <3

 • Svar
  Lena
  15. juli 2017 den

  Så fin en skål? Kan godt forstå du er glad for den

 • Svar
  Vejen til Birkin/Annette
  16. juli 2017 den

  Jeg har en blanding af blåkant, mega og musselmalet. Men lige præcis den skål du har købt drømmer jeg om. Den vækker så mange minder fra min farmor og farfars hjem.
  /Annette

 • Svar
  Vanessa
  20. juli 2017 den

  Det er bare den fineste skål ?

Skriv svar