Stella McCartney | POP Bluebell

Starskin Beauty | Sheet Masks

Starskin Beauty Sheet masks *Reklame

Måske I har set STARSKIN optræde på bloggen før. Jeg har nemlig både modtaget en sheet mask og en eksfolierende ansigts svamp i henholdsvis Goodiebox og Lookfantastic. Det var ikke et mærke jeg kendte til før, men er glad for jeg blev bekendt med. Og netop DET er hele idéen med at modtage de bokse. Opdage nye mærker og teste dem og måske endda ende med selv at gå ud og spendere penge på det en anden god gang! 😉

Men for at komme tilbage til hvad indlægget oprindeligt handler om, er STARSKIN fornyligt lanceret i Matas. De er startet stille op med 10 produkter hvor 7 af dem er deres sheet masks til forskellige formål i prisklassen 79-119 kroner.

Jeg har modtaget deres Silkmud Sheet Mask der med dens dybderensende mudder efterlader huden klarere, gennemfugtet samt ser mere ungdommelig ud med mindsket porer og en mat, fløjlsblød finish.

Den anden maske jeg har modtaget er den lidt mere luksuriøse The Diamond Mask som er gennemvædet med en rig cremet serum med effektive ædelstensekstrakter og sjældne botaniske ingredienser. Indeholder desuden raffineret og ultrafint diamantstøv der giver huden en strålende teint.

Sheet masks er dyrere end at købe en tube med flydende ansigtmaske der holder længere og kan bruges flere gange. Så det er en luksus for mig og noget jeg tager i brug når jeg har brug for ekstra forkælelse. Jeg elsker det overskydende serum ved sheet masks som man kan massere ind i huden efterfølgende og dermed få rigtig lækker og frisk hud 😀

Find hele udvalget af STARSKIN produkterne hos Matas lige her 🙂 Kender I STARSKIN? Bruger I sheet masks? *(Produkterne er modtaget til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og som bloggen står for)


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

2 kommentarer

  • De lyder som nogle gode masker, måtte læse silkmud flere gange for der stod slikmund for min trætte hjerne ??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal helt sikkert prøve nogle af maskerne 😀 Har lige skrevet om min top 3 ansigtsmasker – men Starskin skal helt sikkert også prøves 🙂 Elsker masker!
    God dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stella McCartney | POP Bluebell