Royal Copenhagen | Bogstav kop til DK

Stella McCartney | POP Bluebell

Stella McCartney POP Bluebell*Reklame

Stella har gjort det igen. Hun har skabt den lækreste lillesøster til den lyserøde POP. Med flakonen, skabt efter Stella McCartneys eget design, har hun skabt POP Bluebell som er en duft inspireret af den engelske blåklokke. En delikat, men særpræget duft med lidt sprødhed over sig mildnet med sensuel sandeltræbase.

Læs også: Stella McCartney | POP Eau de Parfum

Duften her er på 50 ml og kan købes i Matas til 595 kroner. Find den lige her. Den findes også i 30 ml til 440 kroner og 100 ml til 765 kroner. Jeg vil anbefale at I smutter ned og får en duftprøve af den. Hvis I er vilde med den lyserøde POP, er jeg sikker på I vil være lige så vilde med den blålilla POP 🙂

Bonusinfo: Den blå klokkeblomst er en truet art og derfor ulovlig at plukke. Men ved hjælp af en speciel metode har det været muligt at fange blomstens duft uden at skade den til brug i Bluebell duften. Og det gør også Bluebell til den første parfume til at fange blomstens faktiske duft og ikke blot en fortolkning af den. Kender I Stella McCartneys dufte? *(Duften er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produktet. Jeg skriver om det jeg kan lide og som bloggen står for)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen | Bogstav kop til DK