BOLIG & INDRETNING

Royal Copenhagen | Bogstav kop til DK

8. juli 2017
Royal Copenhagen Bogstav Alfabet kop

Royal Copenhagen Bogstav Alfabet kopGode nyheder! Den populære bogstav kop fra Royal Copenhagen er ENDELIG landet i Danmark! Dejligt at vi får flere og flere af de eftertragtede ting fra Japan herhjem ☺️

Mit mest læste indlæg på bloggen igennem de sidste par år er mit Royal Copenhagen Japan haul, hvor især koppen her er efterspurgt. Så det er dejligt at den kan købes på dansk jord. Jeg er rigtig glad for min. Udover at højhanks koppen har et lækkert greb, er de her bogstavs/alfabet kopper også så fine og personlige med ens bogstav ?

Læs også: Royal Copenhagen | Japan haul 

Den findes i følgende bogstaver: A, C, D, E, F, H, J, K, L, M, N, R, S, T Y og kan købes online lige HER til 549 kroner. Derud over kan koppen købes i Royal Copenhagen i København og Aarhus. Om det udvides til diverse webshops og isenkræmmere ved jeg ikke, men vil bestræbe mig på at opdatere indlægget når jeg ved mere 🙂 Har I været inde og klikke en kop hjem? Er det en I tænker at købe?

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

 • Svar
  Camilla Cecilie
  8. juli 2017 den

  Sikke en god nyhed! Jeg skal så meget have en C kop <3
  Tak for info 🙂

 • Svar
  Simone
  9. juli 2017 den

  Så flot! Jeg er vild med Royal Copenhagen. Så denne kop vil jeg helt sikkert tjekke lidt mere ud! ?

 • Svar
  Stephanie
  9. juli 2017 den

  Ih de er så fine! Jeg gad dog hellere have at de lavede dem i sort mussel… nå, man kan jo nok ikke få det hele 😀

 • Svar
  Liselotte / Couture
  10. juli 2017 den

  Jeg skal også have en med L, C og S <3

  Tak for tippet sødeste Mia

 • Svar
  Lille My
  10. juli 2017 den

  Så fin <3

 • Svar
  Malou yasmin
  30. oktober 2017 den

  Hvor lang tid tog det at få dem leveret?:)

Skriv svar