Nivea sommernyheder | Oil in lotion

Cocoa Brown | 1 Hour Tan Mousse

Cocoa Brown by Marissa Carter*Reklame

Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse – 99 kroner
Jeg har set og hørt så meget godt om denne prisvindende Cocoa Brown selvbruner af Marissa Carter, så da jeg blev tilbudt at teste den for Billigvoks.dk tøvede jeg ikke længe. Men det der er med selvbruner er, at enten går det godt og man ender med en flot glød, eller også ligner man en beskidt og usoigneret pandekage. Og jeg har aldrig haft god erfaring før. Men det har selvfølgelig også været med en selvbruner lotion hvor farven først udvikler sig over mange timer og man derfor ingen idé har om hvorvidt man har smurt det ordentligt ud eller ej.

Jeg har siddet og tæsket videoer igennem for at suge alle gode tricks til mig, for at få den bedste oplevelse som muligt. For før påføringen af selvbruner er der lidt forberedelse for at opnå en ordentlig glød og et godt resultat.

Forberedelse til selvbruner..
? Barber benene grundigt (og hvor du nu ellers føler for at barbere dig).
? Scrub huden godt for at komme af med døde hudceller og tør hud/plamager.
? Kom lidt creme på tørre steder: fødder, knæ, albuer og knoer.
? Undgå creme på kroppen (ihvertfald lige inden. Omend skal det gøres dagen før), da det skaber en barriere for selvbruneren til at udvikle farve.

Påføring af selvbruner.. 
? Start nedefra og arbejd opad (God idé hvis man sveder nemt i ansigtet og kan slutte der)
? Brug påførings handsken til at fordele (gerne i samarbejde med nogle handsker og en makeupbørste).
? Start på benene og brug det overskydende til at runde af nede ved fødderne og stryg let over tæerne så man undgår pletter.
? Fortsæt op på lårene, overkroppen, armene og brug igen overskydende på hænder og stryg nænsomt over fingre og knoer og husk huden mellem fingrene.
? For et godt resultat i ansigtet, brug en makeupbørste (foundation børste) til at påføre skummet. Brug overskydende til ørene. Husk at kør det godt ned af halsen for at udligne.
? Vent 1, 2 eller 3 timer alt efter hvor intens glød man ønsker og tag en skyller i bruseren.

Min oplevelse med Cocoa Brown.. 
Jeg fejlede første gang jeg skulle teste produktet. Jeg fik lov at låne min mor som forsøgskanin på hendes ben. Jeg havde læst mig frem til at det var nok at bruge hvad der svarer til en mønt, så det gjorde jeg på hvert af hendes ben. Men der var intet resultat – hun ventede endda 3 timer på at skylle benene. Men man kunne ikke se skyggen af at der havde været noget selvbruner.

Så startede jeg forfra, dog med mig selv denne gang, hvor jeg så valgte at gå all in på det efter, at have tæsket videoer igennem. Jeg har selv fulgt den forberedelse og fremgangsmåde som jeg har beskrevet for jer længere oppe..

Jeg ventede 2 timer før jeg skyllede mig i bruseren og resultatet var ganske udemærket. Jeg havde brugt en god håndfuld produkt til hvert område og det fungerede super godt. Jeg frygtede mest hænder og ansigt, men ved brug af min makeup børste, fik jeg et godt og naturligt resultat og jeg har fået en fin naturlig glød. Jeg ligner ikke en der har været på ferie, men jeg ligner en der har været ude i solen og er blevet fint solkysset. Farven skulle holde 5-7 dage, så jeg er spændt på om det holder ved 🙂

Jeg kan især godt lide at man får farve med det samme man smører sig ind med den her mousse, det gør det også nemmere at fordele, så man kan se hvor man har smurt sig og dermed gøre sit for et godt resultat. Den påførings handske jeg i øvrigt nævner længere oppe, er Cocoa Brown Deluxe Double Sided Tannning Mitt. Den var god og nem at anvende og kan bruges igen og igen da den kan maskinevaskes. Jeg er ikke længere bange for at kaste mig ud at bruge selvbruner. Jeg har dog lært, at mousse nok er den sikreste vej fremover for mig og ikke en lotion..

Jeg har ikke nogen før/efter billeder, men jeg vil i samarbejde med min mor forsøge at lokke hende til endnu et forsøg, hvor jeg vil sætte nogle billeder ind derefter.. Kender I Cocoa Brown produkterne? Hvilken selvbruner har I bedst erfaring med? (Produktet er modtaget til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | 
Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nivea sommernyheder | Oil in lotion