HUD & KROPSPLEJE

Nivea sommernyheder | Oil in lotion

Nivea Oil to Lotion Nyheder

Nivea Oil to Lotion Nyheder*Reklame

Igår var jeg så heldig at få en special delivery leveret til døren i form af den smukke kasse i ser på billedet, fyldt med blomster og sommernyheder fra Nivea. Overraskelsen var fra Nivea og det PR bureau der repræsenterer dem. Så smukt og kreativt og ikke mindst sødt af dem, at sende sådan en fin overraskelse. Det er så hyggeligt når der er kræset for detaljerne og det må siges at der er her 🙂

Nivea Oil to Lotion NyhederJeg er altid spændt på hvilke nyheder Nivea smider på bordet, da de som regel altid formår at lave nogen spændende nyheder med lækre dufte og med forskellige formål. Denne gang præsenterer de disse tre Body Oil in Lotions som er en hurtigt absorberende serie af kropslotions, beriget med plejende olier og naturlige ingredienser. De lover at holde huden fugtet i op til 24 timer og efterlader en sund glød til huden, som især er ideel til sommermånederne, når man viser lidt ekstra hud 😉

Nivea Oil to Lotion NyhederFind din duftfavorit…

• Rose & Argan Oil – Med duft af roser, liljer og arganolie

• Vanilla & Almond Oil – Med duft af varm og beroligende vanilje og blødgørende mandelolie

• Cherry Blossom & Jojoba Oil – Beriget med jojobaolie og med duft af kirsebærblomster og et strejf af citrus

Nivea Oil to Lotion NyhederDe burde allerede være landet i butikkerne. Prisen ligger på 49,95 kroner for 200 ml. Min favorit blandt duftvarianterne må næsten være Cherry Blossom & Jojoba Oil 🙂 Hvad er jeres? (Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og som bloggen står for)

 

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram |
Bloglovin

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  kathrine johansen
  26. juni 2017 den

  Hvor er de dog bare fine søde, og hvor er det kælet for detaljerne ved dem! Simpelthen så sødt af det Pr bero smukke <3

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  Maria
  28. juni 2017 den

  Årh glæder mig sådan til at modtage dem, har hørt så gode ting! 🙂

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  4. juli 2017 den

  Sikke en fin pakke <3
  Jeg elsker Nivea produkter så må helt sikkert prøve de nye creme!

 • Skriv kommentar