Lookfantastic Beauty Box | Juni 2017

Xellence | Silky Feet

Xellence Visible Change Silky Feet Duo*Reklame

Hvis I, ligesom jeg, kæmper med hård hud på fødder og hæle vil jeg anbefale jer, at læse videre og læse om min oplevelse med mærket Xellence som jeg ikke har prøvet noget fra, før nu, og så endda stor succes 🙂 Det er  dansk hudpleje baseret på naturlige olier uden parfume og farvestoffer..

Jeg har i mange år kæmpet med tør og hård hud på hæle, hvilket ikke ligefrem giver en selvtilliden til at trække i de åbne sommersko.. Jeg har sågar prøvet alverdens højt anbefalede produkter til fødderne uden held. Og jeg må indrømme da jeg modtog disse med posten, at jeg endnu en gang var små skeptisk. Men der går jo ikke noget af en for at prøve vel?

? Volcanic Foot Stone – 149 kroner
Pimpsten der nænsomt eksfolierer tør og hård hud på fødder. Den er super nem og behagelig at anvende og gør ikke spor ondt at bruge. Den mister desuden aldrig sin form eller effektivitet, dermed også gode penge givet ud for så godt og holdbart et produkt. Den eksfolierer hammer godt og i selskab med hælcremen har jeg opnået ufattelig resultater med mine fødder og hæle. Jeg ved at mange måske ikke anbefaler fodfile og pimpsten, men for mig virker det! Jeg har prøvet tricket med en grydesvamp, men det virker ingen steder overhovedet..

? Active Exfoliating Heel Cream – 199 kroner
Eksfolierende hælcreme med højt indhold af Urea – bedre kendt som Carbamid – der er super godt mod hård hud da det trænger ned og binder fugten i de dybere hudlag. Desuden med et højt indhold af A og E-vitamin der trænger dybt ind i tør hud og gør den blød og smidig. Den er netop anbefalet til dybe hælrevner og fødder med tør, sprukken hud. Den er super god, trænger hurtigt ind og viser hurtige resultater. Jeg bruger den hver aften inden sengetid og på blot en uges tid ser mine fødder bedre ud end de har gjort i flere år. Helt vildt resultat altså!

Produkterne her er i øvrigt fra Xellence’s Visible Change serie der på dansk er en problemløsende serie af produkter. Og det må jeg jo erklære mig enig i! Kender I Xellence? Døjer I selv med hård og tør hud på fødder og hæle? *(Produkterne er tilsendt til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det der interesserer mig og som bloggen står for)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram |
Bloglovin

3 kommentarer

 • Sikke et flot billede og ja før/efter billeder vil være helt perfekt med sådan et smart produkt, søde!
  Må prøve den!

  Hav en skøn torsdag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Her kunne jeg ønske at du havde et før og efter billede. Det eneste jeg indtil nu har virket på mig er dagligt brug af CND cucumber heel therapy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja, det havde også været mest optimalt. Men jeg havde slet ikke planer om at skrive om produkterne, da jeg som sagt aldrig har haft held med nogen plejende produkter til fødderne. Men jeg vil evt spørge min mor om hun vil være forsøgskanin til billeder da hun døjer med samme problem som jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lookfantastic Beauty Box | Juni 2017