Nails Inc | Mindful Manicure kollektion

Vintage blomster | Vind en buket

Vintage blomster Odense Vintage blomster OdenseVintage blomster OdenseVintage blomster OdenseSe lige en fantastisk smuk buket der stod foran min dør forleden da jeg kom hjem. Det er Vintage Blomster i Odense der har været så søde og rare at sende mig den. Farvetemaet i buketten giver mig lidt Vintage fornemmelser. Jeg er vild med de støvede og cremede farver den bærer præg af.

Vintage Blomster er en blomsterforretning der har eksisteret siden 2008. De laver både buketter og dekorationer og hvis I følger dem på deres facebook side kan I følge deres arbejde og hvad de har af forskellige blomster i butikken.

De er netop kommet på Instagram hvilket de har givet mig lov til at fejre sammen med dem ved at lade mig udlodde en smuk buket til en af mine følgere. Men gildet kommer altså til at foregå på Instagram som skrevet, så hvis I har lyst, så hop med ind på min instagram, hvor konkurrencen vil komme op torsdag d. 1. juni 🙂

Jeg elsker blomster, buketter og planter.. Det giver mig livsglæde og jeg elsker at komme ind i mit hjem til synet af en frisk buket blomster på bordet. Hvad synes I om buketten? Er I lige så tosset med blomster som jeg? (Buketten er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:

Facebook | Instagram |
Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails Inc | Mindful Manicure kollektion