GHD | Copper Luxe Gold V Styler

Nails Inc | Mindful Manicure kollektion

Nails Inc Mindful Manicure Collection*Reklame

Det bliver mere og mere trendy med mindfulness, spirituel healing, yoga og meditation. Så i takt med det har Nails Inc lanceret en smadder smuk kollektion – The Mindful Manicure. Det er verdens første revolutionerende neglelak med naturlige krystaller. Lakkerne i kollektionen er tilført virkelige ædelstene for den spirituelle effekt. De består af perlemor der hver især repræsenterer hver deres egenskaber..

WEAR ME FOR:
? Friendship & Love – Nude rosa med perlemorskær
? Happiness & Heart Shielding – Creme nude med perlemorskær
? Stress Relief & Positive Energy – Rosa kobber med chrome/shimmer effekt
? Aura Enhancing (Top coat) – Gennemsigtig topcoat med reflekterende diamantskær

De er super smukke i deres flakoner med gode opløftende egenskaber. De er desuden nemme at arbejde med og holder super fint. Jeg tænker at lave swatches til jer snart.. 🙂 Ville bare gerne meddele om dem imens de stadigvæk er forholdsvis nye på markedet. Lakkerne koster 145 kroner pr stk og kan købes i Magasin. Find farverne her! Hvad synes I om lakkerne?  Kender I Nails Inc?  *(Lakkerne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og som er relevant for bloggen)


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GHD | Copper Luxe Gold V Styler