The Body Shop | Liquid Peel & Glow Mask

Lookfantastic Beauty Box | Maj 2017

Lookfantastic Get The Glow Box ReviewLookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Get The Glow Box ReviewMaj måneds Lookfantastic beauty box er landet på bloggen meget senere end normalt, men der var en fejl i leveringen, så den ankom først meget sent hos mig 🙂 Men den er her nu og lad os så Get The Glow som månedens tema i boksens indhold består af!

JAMES READ H20 Gradual Tan Mist
Selvbruner på spray til at opnå en fin og naturlig glød. James Read er et super populært og et positivt omtalt selvbruner mærke. Jeg har ikke fået testet den endnu. Men jeg har hørt at man skal passe på med denne spray og være omhyggelig for ikke at ende med et orange resultat i stedet.

REAL CHEMISTRY Luminous 3-minute Peel
Denne peel er super sej og meget lig den jeg næsten lige har skrevet om fra TBS. Et gel-to-peel produkt der renser for snavs og urenheder og samtidig nulrer de døde hudceller af. Sejt og effektivt!

SCRUB LOVE Coconut Cranberry Body Scrub
Lækker bodyscrub med kokos og tranebær der dufter helt fantastisk. Blandingen kommer i en pose med genluk og er faktisk meget drøj i brug af det jeg bemærkede da jeg brugte den. Det er en virkelig effektiv bodyscrub der fjerner døde hudceller og efterlader huden super skøn og blød. Den er så effektiv at den har formået at hamle lidt op med de røde knopper jeg lider af på armene.

SYSTEM PROFESSIONAL Luxe Oil
Hårolie der dufter virkelig godt og som skulle give bløde lækre spidser. Jeg var egentlig lidt mehh over den. Ikke fordi den ikke virker, men jeg er bare mættet af hårolie og ville hellere have haft et eller andet andet produkt. Men derfor er den nu stadig skøn nok.. 

MELLOW Baked Eyeshadow
Øjenskygge som jeg først troede var en virkelig tør kedelig én af slagsen, indtil jeg fik set at det var en bagt øjenskygge. Flot, Mia 😉 Den er i en fin neutral farve der kan bruges som en afdæmpet highlighter ved brynbenet, inderste øjenkrog eller måske en smule på kindbenet.

GLOV Hydro Demaquillage
Produkter som disse er også blevet super populære de sidste år. Det er en lille fingerhandske til at fjerne makeup uden brug af sæbe eller noget. Den minder lidt om den berømte makeup eraser klud der også fingerer i beauty-land. Jeg har endnu ikke testet den, men det skal ske snart. 

NUFACE Prep-n-Glow 
Sidste mand i køen er denne lille pakke med nogle servietter af en slags. De stod ikke i beskrivelsen, så jeg var inde på hjemmesiden og læse lidt mere fyldestgørende om dem. Angiveligt er det renseservietter med to sider. En glat og en nubret side. De skulle rense, eksfoliere og hydrere huden. Smart og hurtig løsning som jeg glæder mig til at prøve nærmere.

En rigtig god box der lever op til hvad temaet for boksen står for. Som skrevet kunne jeg godt have undværet hårolien, men ellers var alt andet så lækkert og kun få ting af det jeg mangler at få prøvet 🙂 Hvis I selv vil have fingrene i en boks selvforkælelse hver måned, kan I finde priser på de forskellige abonnementer lige herHvad synes I om denne måneds box? Har I prøvet nogle af produkterne?  (Boksen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:

Facebook | Instagram |
Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop | Liquid Peel & Glow Mask