Matas Striberne | Micellar Water

Urban Decay nyheder | Vice Liquid Lipstick

Urban Decay Vice Liquid LipstickJeg har før snakket om læbe produkter fra Urban Decay og jeg er stor fan af det jeg har prøvet indtil videre. I januar lancerede Urban Decay 30 flydende læbestifter hvoraf 20 af farverne er tilgængelige på Magasin’s hjemmeside. Urban Decay Vice læbestifterne fås i to finishes, matte og metalliske. Jeg har modtaget to matte og to metalliske.

Urban Decay Vice Liquid Lipstick Swatches ? Mad – Flot metallisk lilla
? Bing Bang – Metallisk barbie pink
? Crimson – Dyb matte rød
? 1993 – Mørk matte nude

Læs også: Urban Decay | Matte Revolution Lipsticks + Swatches

Urban Decay Vice Liquid LipstickDe almindelige matte er virkelig pigmentrige, flotte og nemme at arbejde med. De metalliske er mindre dækkende og ville være vildt fine ovenpå en læbestift i passende farve til at tilføje det metalliske shimmer/glitter. De metalliske tørrer semi-matte op men stadig med fint indtryk af finish.

Urban Decay Vice Liquid Lipsticks koster 145 kroner pr stk og fås lige her. Jeg swatchede i øvrigt læbestifterne på min instagram, hvor jeg både viste dem i naturligt lys samt med blitz, så I kunne få fornemmelse af de metalliske. Så følg gerne med derinde for flere swatches af makeup 🙂 Har I prøvet disse flydende læbestifter? Hvad er jeres favorit makeup fra Urban Decay?

 

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram |
Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas Striberne | Micellar Water