MAC | Tropical Cool Times Nine

Matas Striberne | Micellar Water

Matas Micellar Water Alt-i-en rensMatas’ Alt-i-en Ansigtsrens har længe været min favorit hjemme på hylden. Den renser og fjerner makeup super effektivt og så er den billig. Det er en rensevand, men har altid gået under navnet ansigtsrens og har været på markedet længe før micellar overhovedet var et ord man kendte til herhjemme. Men det er lavet om nu, så fra nu af hedder den officielt Micellar Water.

Læs også: Test af makeupfjernere | Virkning og pris

Derud over er den blandt favoritterne hos striberne og i den sidste tid har Matas og Miljømærkning Danmark gennemgået nogle af disse favoritter og svanemærket dem, hvilket også er sket for Micellar Water nu.

Så nu fås den med og uden parfume, til normal og tør/sart hud, med svanemærket og i tre forskellige størrelser: 75 ml – 19,95 kroner, 250 ml – 49,95 kroner og 500 ml – 69,95 kroner. Så fedt 😀 Find alle varianterne HER og spar lige nu penge. Kender I Matas Micellar Water? Hvilke af Matas Striberne er jeres favoritter? (Produkterne er tilsendt til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og finder relevant for bloggen)

 

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC | Tropical Cool Times Nine