MAKEUP & BØRSTER

MAC | Tropical Cool Times Nine

21. maj 2017
MAC Tropic Cool Times Nine Eyeshadow Palette

MAC Tropic Cool Times Nine Eyeshadow PaletteMAC har lanceret fire nye Eyes On MAC øjenskygge paletter der tilslutter sig gamle kendinge af paletter med både 9 og 15 skygger i. Fælles for paletterne er det fine sammensatte farvetema de præsenterer.

Læs også: MAC x Mariah Carey | Holiday Collection

MAC Tropic Cool Times Nine Eyeshadow PaletteJeg har modtaget en af de nye 9 stk palette i farven Tropic Cool Times Nine, som er en tropeinspireret palette indeholdende farver i blå, grøn og gullige farver i både matte, satin, veluxe pearl og lustre finish. Farverne er helt fine pigmenteret og nemme at arbejde med. Paletten koster 355 kroner hvilket er cirka 39 kroner pr skygge 🙂 Ejer I nogle øjenskygger fra MAC? Hvad er jeres favorit produkt fra mærket?

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

Skriv svar