Netflix anbefalinger | Serier #4

MAC | Tropical Cool Times Nine

MAC Tropic Cool Times Nine Eyeshadow PaletteMAC har lanceret fire nye Eyes On MAC øjenskygge paletter der tilslutter sig gamle kendinge af paletter med både 9 og 15 skygger i. Fælles for paletterne er det fine sammensatte farvetema de præsenterer.

Læs også: MAC x Mariah Carey | Holiday Collection

MAC Tropic Cool Times Nine Eyeshadow PaletteJeg har modtaget en af de nye 9 stk palette i farven Tropic Cool Times Nine, som er en tropeinspireret palette indeholdende farver i blå, grøn og gullige farver i både matte, satin, veluxe pearl og lustre finish. Farverne er helt fine pigmenteret og nemme at arbejde med. Paletten koster 355 kroner hvilket er cirka 39 kroner pr skygge 🙂 Ejer I nogle øjenskygger fra MAC? Hvad er jeres favorit produkt fra mærket?

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix anbefalinger | Serier #4