Test af makeupfjernere | Virkning og pris

Netflix anbefalinger | Serier #4

The Client List netflix anbefaling? The Client List  
Serien handler om Riley Parks, hustru og mor til to, der efter mandens pludselige forsvinden starter med at arbejde i en massage klinik for at kunne betale regninger og få mad på bordet. Det går hurtigt op for Riley at det ikke er en helt almindelig massage klinik, men et sted hvor der tilbydes lidt ekstra ulovlige ydelser til kunderne. Derfra følger man Riley kæmpe med at leve et dobbeltliv på den ene side med hjemmelivet med to børn og hjælp fra bedsteveninden og svogeren, og den anden side med jobbet hvor hun kæmper sig op i “hierarkiet”.

Læs også: Netflix anbefalinger | Serier #1 
Læs også: Netflix anbefalinger | Serier #2

Spændende serie der spidser til med drama og hemmeligheder. Her handler det simpelthen om hvad livet kan drive en ud i når tingene hænger i en tynd tråd. Et mor der kæmper for at give hendes børn det bedste på den “værste” måde. Jennifer Love Hewitt er hovedpersonen der spiller Riley. Jeg er vild med hende i den rolle og hun udfører den virkelig godt. Jeg er dog super ærgerlig over at der ikke er tegn på en sæson 3. Den sidste sæson slutter meget åbent og der er mange ting der står ubesvaret. Æv! Den er også lavet en del år før som film af samme navn, også med Jennifer i hovedrollen, med nogenlunde samme handling, dog lidt anderledes. Men serien topper fuldstændig og filmen når ikke serien til sokkeholderne.

Homeland netflix anbefaling? Homeland
Serien handler om Carrie Mathison, en manisk officer hos CIA, der mener at en amerikansk marinesoldat, hvem der har været kidnappet og holdt fanget af Al-Qaeda, nu har vendt sit hjemland ryggen og er blevet fjenden og herefter vender tilbage og truer det amerikanske samfund. Carrie er meget dedikeret for at bevise sit ord sandt og man følger hendes kamp igennem tykt og tyndt for at bevise at hun har ret og at det ikke er ren indbildning.

Læs også: Netflix anbefalinger | Serier #3
Læs også: Serie anbefalinger | Norske serier #1

Serie der fanger en og er spændende helt ned til tåspidserne. Det er en kvinde der ved hvad hun vil have. Carrie er sej og jeg synes det er fedt at de udover at vise hendes styrke i sit arbejde også viser hendes svaghed når hendes maniske jeg for alvor dukker op. Uden at røbe noget, sker der desværre noget undervejs der gjorde at jeg tabte tråden lidt, men man skal bare hænge i bremsen og se videre! 😉 Har I set nogle af disse serier? Har I nogen Netflix anbefalinger?


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:

Facebook | Instagram | Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af makeupfjernere | Virkning og pris