Idun Minerals | Nordisk mineral makeup

Test af makeupfjernere | Virkning og pris

Test af makeupfjernereJeg kan rigtig godt lide at teste forskellige produkter. Men derud over kan jeg også godt lide at sammenligne produkter med samme formål. Derfor satte jeg igang at teste tre forskellige makeupfjernere med forskelligheder som pris og konsistens.

Green People Gentle Cleanse & Makeup remover? Green People Gentle Cleanse & Makeup Remover – 125 kroner
Mild og økologisk rensecreme/makeupfjerner der har til formål at fjerne makeup og vandfast mascara. Indeholder plejende ingredienser der blødgør, nærer og lindrer. Det er en rigtig fin og behagelig rensecreme til at fjerne makeup og snavs fra ansigtet. Men til øjnene kan jeg ikke arbejde med den. Jeg kan virkelig ikke lide følelsen af creme til at fjerne mascara med. Så i realiteten er der ikke noget galt med produktet, her er det blot mig der ikke kan med creme produkt til det formål. Men hvis man er til det – som min mor fx foretrækker til forskel for rensevand, skal man helt klart overveje den. Mærket er i øvrigt økologisk og vegansk som et stort plus for mange.

Matas Alt-i-en ansigtsrens? Matas Alt-i-en Ansigtsrens – 69,95 kroner
Denne fætter er jeg bekendt med i forvejen og de har faktisk lige ændret navn til det berømte micellar water, som på dansk er rensevand. Denne rensevand er den mest økonomi venlige jeg til dato har prøvet. Man får meget produkt for ingen penge. Det er en rensevand til normal hud der mildt og effektivt fjerner makeup og snavs. Den er eminent til sit job og jeg vender altid tilbage til den. Den SKAL prøves.

Læs også: Matas Striberne | Renseprodukter

Dennis Knudsen 3 in 1 micellar cleansing solution? Dennis Knudsen 3 in 1 Micellar Cleansing Solution – 90 kroner
Rensevand på spray der mildt og effektivt skulle fjerne makeup og snavs. Jeg havde ikke prøvet Dennis Knudsen produkter før dette, så har ikke noget at sammenligne med i forhold til selve mærket i sig selv. Men det var en god oplevelse og den fjerner nemt makeup og mascara. Dog synes jeg ikke den er særlig drøj i brug og man ender alligevel med en del sprøjt for at fjerne makeuppen. Så i sidste ende holder den ikke særlig længe ift hvad jeg er vant til og så bliver det hurtigt en dyr fornøjelse. Men med det sagt er den god! (Jeg kan ikke finde denne variant nogle steder, så jeg har linket til en lignende – medmindre det er en ny erstatning for denne? I don’t know).

Endelig resultat af makeupfjerner testen viser, at den billigste fra Matas Striberne er mest effektiv, behagelig og fugtgivende af alle tre. Dennis Knudsen ligger meget neutralt i midten med virkning og pris og i bunden ligger Green People produktet, som udover at være den mest ubrugelige for mit vedkommende, også var den dyreste af alle tre 🙂 Kender I nogle af disse makeupfjernere? Hvilken makeupfjerner er jeres foretrukne og hvad lægger I vægt på når det kommer til det? (Produkterne er tilsendt til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

 

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

3 kommentarer

 • Vibeke Helsinghoff

  Den fra Dennis Knudsen er den eneste, jeg indtil nu har prøvet, som ikke irriterer mine øjne.
  Jeg vil nok prøve Matas-produktet også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg kan også godt lide Matas til at fjerne det værste makeup. Dog virker den jo desværre ikke på vandfast mascara eller f.eks rester af en langtidsholdbar eyeliner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja det er selvfølgelig rigtig nok – Den har jeg ikke lige taget med i overvejelserne eller skænket en tanke, da jeg ikke bruger vandfast mascara 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idun Minerals | Nordisk mineral makeup