Björn Axén | Dry Shampoo Soft Touch

Mellisa hudpleje | Pleje til krop og ansigt

Mellisa ansigts- og kropsolie citron melisse læbepomadeMellisa er et dansk økologisk hudpleje mærke som for alvor er dukket op i blog land de sidste par år. Jeg prøvede mærket for første gang for fire år siden, hvilket jeg også skrev om her på bloggen. I fik anmeldelser af de forskellige produkter og det er stadigvæk et af de mest læste indlæg her på bloggen 🙂

Læs også: Mellisa | Økologisk hudpleje

Dengang testede jeg også olien som I ser på billedet, men mit kendskab til olie var minimalt og jeg udforskede den ikke som jeg burde have. Men fire år efter er jeg en del erfaring rigere og har derfor opdaget nye herlige funktioner ved en krops olie.

? Ansigts og kropsolie – 179 kroner
Uparfumeret olie rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Har forskellige funktioner som fx erstatning for creme, hårkur inden shampoo, erstatning for body lotion eller hvad man nu selv føler for. Jeg ELSKER at bruge den i badet som en barberings olie. Den efterlader huden blød og giver god fugt. Og i vinterperioden er den for vild i ansigtet på de steder hvor man virkelig døjer med tør hud og/eller tørre pletter. Og så er den drøj i brug med dens pumpe funktion.

? Citron Melisse læbepomade – 39 kroner
Plejende læbepomade med indhold af blandt andet Citron Melisse ekstrakt, Aloe Vera og Kakaosmør. Pomaden fungere som en lækker læbe balsam der plejer og blødgør læberne og hindre dem i at tørre ud og sprække. En lækker læbepomade med mild og behagelig duft.

Fælles for Mellisa produkterne udover deres gode effekt er deres duft. Nogle af produkterne er uparfumeret, men andre af dem har den her milde, behagelige og beroligende duft – selvfølgelig varierende ift hvad indhold af urter og blomster ekstrakter det har. Og når man aner den beroligende duft, føles det også straks mere beroligende og “helende” på huden 🙂 Kender I Mellisa? Hvilke af deres produkter kan I anbefale?  (Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Jeg er ikke tvunget til at skrive om produkterne. Jeg skriver om det jeg kan lide og som findes relevant for bloggen)


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:

Facebook | Instagram | Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Björn Axén | Dry Shampoo Soft Touch