Konkurrence | CND Creative Play Sunset Bash Kollektionen (slut)

The Body Shop | Almond Milk & Honey

The Body Shop Almond Milk & HoneyJeg var rimelig excited da The Body Shop lancerede deres nyeste serie Almond Milk & Honey. Den består af en række lækre produkter med den skønneste, milde duft beregnet til følsom og tør hud hvilket jeg døjer meget med på især arme og ben.

Almond Milk & Honey Calming & Caring Bath Milk – 165 kroner
Jeg har testet deres Calming & Caring Bath Milk. Det er egentlig en bademælk beregnet til at komme i badekaret hvor man kan nyde den på den måde. Jeg har badekar, men jeg bruger det ikke. Det er et gammeldags et, som bare er træls og ikke særlig hyggeligt. Så jeg besluttede mig for at smøre mig ind i den og dermed bruge den som en shower cream i stedet og give huden et max fugtboost da det jo føles som en lidt tyk creme at komme på huden.

Den giver en dejlig blød fornemmelse til kroppen og selvfølgelig en følelse af god fugt pga dens tykke konsistens. Og så en mindre, men god detalje, er at jeg synes den er fantastisk at bruge som en slags barberings creme, Og duften… Ja.. Så skøn!

Jeg er jo kæmpe fan af Body Butter fra TBS hvilket også var det første jeg nogensinde købte fra dem da jeg var mindre. Det var bare the bomb at tage ned i byen med veninderne efter skole og ose i TBS butikken og snuse sig igennem alle deres sager og især deres Body Butters. Så jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve den fra denne serie samt body scrub og håndcreme 🙂 Har I prøvet noget fra deres nye Almond Milk & Honey serie? Hvad kan I ellers anbefale fra The Body Shop? (Produktet er tilsendt til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)


Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:

Facebook | Instagram | Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence | CND Creative Play Sunset Bash Kollektionen (slut)