BOLIG & INDRETNING

Kähler Hammershøi | Forårs nyheder 2017

12. maj 2017
Kähler Hammershøi forårs nyheder 2017

Kähler Hammershøi forårs nyheder 2017Efter Kähler har lanceret den fine Hammershøi serie, er jeg blevet rimelig lun på andet end blot deres ikoniske Omaggio vaser som jeg er storsamler af. Jeg har overvejet at starte en samling af tallerkener op fra Hammershøi men har derud over fundet nogle lækre sager fra deres forårs kollektion som jeg gerne ville have hjem i skabet.

Læs også: Fødselsdags gaver | Kay Bojesen & Kähler Hammershøi

Jeg er især vild med deres nye vandglas. Jeg kan generelt godt lide den enkle og minimalistiske stil der er over Hammershøi serien. Der sker ikke det vilde i designet, men alligevel er det så pænt og stilrent 🙂 Samler I på Kähler? Hvad er jeres favorit items fra Kähler?

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

 • Svar
  kathrine johansen
  12. maj 2017 den

  Jeg elsker det stel og især deres nye vandglas, de er simpelthen super fine og enkle, det kan jeg godt lide! <3

  Rigtig god store bededag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  Malene
  12. maj 2017 den

  Jeg ELSKER Hammershøi, og har nu tallerknerne derfra og vil næsten have alt – pånær glassene. Synes det er det smukkeste stel nogensinde, og alt mad ser bare smukt ud derpå. *__*

 • Svar
  Ida
  19. maj 2017 den

  Jeg har kun en enkel ting fra Kähler – deres BELLINO krukke 🙂

Skriv svar