The Body Shop | White Musk L'eau

CND | Pleje til negle og neglebånd

CND SolairOil Cuticle Eraser RescueRXxJeg støder ofte på folk der spørger mig hvad man gør ved negle der flækker, deler sig i lag og neglebånd der er tørre og trælse. Jeg har så fået stykket det her indlæg sammen til jer og håber det måske kan hjælpe nogle af jer. Men husk på at det er produkter der hjælper mig og ikke nødvendigvis nogle der vil være jer behjælpelige. Selvom jeg tvivler på at de IKKE vil hjælpe 😉

Mine bedste SOS produkter til lange negle der ikke knækker og flager og bløde flotte neglebånd er neglehærder, neglebåndscreme og negleolie. Ganske simpelt. Hvad der er sværere er at huske at bruge det regelmæssigt, så det rent faktisk hjælper på noget.

? CND SolarOil – 89 kroner
Olien her, der dufter lækkert af marcipan, forebygger skader på negle der skiller sig i lag og nemt knækker. Den styrker og plejer neglene i dybden. Den indeholder ingredienser som fugtgivende jojobaolie, blødgørende risklid-olie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin. Olien skal masseres ind i neglene morgen og aften – eller to gange om dagen an på hvornår det passer en at sidde og nusse med det.  

? CND Cuticle Eraser – 119 kroner
Mange tror at solaroil er beregnet til neglebåndene, men det vil jeg skynde mig at sige den IKKE er. Den er beregnet til neglene. Men dette produkt derimod, Cuticle Eraser, er herlig OG lige præcis beregnet til neglebåndene. Det er en mikropeelende (AHA) neglebåndscreme der kan komme tørre, trælse neglebånd til livs og forvandle dem til lækre, bløde neglebånd samt forebygge neglerødder.

? CND Rescue RXx – 229 kroner
Keratin neglekur til at genopbygge og reparere skadede negle. Den indeholder ikke formaldehyd – skræk ingrediensen i de flestes øjne som ellers er den stærkeste ingrediens normalt til at udrette mirakler for neglene – men derimod en vigtig ingrediens, keratinprotein, som i forvejen er hoved bestanddel af naturneglen. Her er det opløste keratinproteiner der binder til den naturlige negl for at styrke neglepladen. Der udover indeholder keratin neglekuren også jojobaolie der fugter og plejer både negle og neglebånd, samt mandelolie der fugter og blødgør. Denne skal dog bruges på nøgne negle for effekt og kan altså ikke bruges ovenpå neglelak.

Magasin har kampagne med 3 for 2’s pris på CND lige nu. Find produkterne HER.

CND SolairOil Cuticle Eraser RescueRXxJeg har prøvet mange plejeprodukter til neglene, som ikke har virket en fis. Men de her tre produkter gør så meget godt for mine negle. Før kunne jeg kun have korte negle og hvis de nåede en lille længde startede de på at flage og knække på stribe. Nu kan jeg have flotte, lange negle som kun er knækket når jeg selv har været et fjols at knalde hånden eller fingeren ind i noget ved en fejl.

Et andet godt råd til at passe ekstra på neglene er at huske IKKE at bruge neglene til at udføre noget, men at bruge fingerspidserne. Jeg har altid været dårlig til at behandle mine negle skidt og bruge dem fremfor selve mine fingre. Men det hjælper og giver også neglene længere levetid 🙂 Hvad er jeres erfaringer og bedste råd til flotte og sunde negle?

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop | White Musk L'eau