HUD & KROPSPLEJE

Clarins | Hydra Essentiel Cooling Gel

9. maj 2017
Clarins Hydra Essentiel Cooling Gel

Clarins Hydra Essentiel Cooling GelClarins har lanceret en ny serie, Hydra Essentiel, der er skabt til at beskytte huden mod indendørs såvel som udendørs forurening. Derud over hjælper den huden med at genvinde sin naturlige evne til at binde vand.

Jeg har testet deres Hydra Essentiel Cooling Gel, en dagcreme indeholdende hyaluronsyre der giver super god fugt til huden. Det er en vanvittig lækker gel-creme i en fin blå farve som er drøj i brug og som absorberer hurtigt på huden og føles kølende. Den skal ikke “smøres” ud, nærmere duppes rundt i ansigtet.

Hvis det er muligt at få en prøve på den, vil jeg anbefale jer at få det på denne hvis I har normal eller kombineret hud og/eller er en af dem der har svært ved at have creme i hovedet uden at føle sig “indelukket” eller få det varmt af cremen. En af mine absolut favorit cremer jeg har prøvet til dato. Den koster 395 kroner for 50 ml og kan købes hos Magasin lige her.

Jeg har slet ikke erfaring med hudpleje fra Clarins ellers – jeg ved dog at deres bodylotion og håndcreme er super populære og ikoniske – ihvertfald deres bodylotion 🙂 Jeg vil glæde mig til at udforske hudpleje mere indenfor mærket! Har I kendskab til hudpleje fra Clarins? Nogle anbefalinger? (Produktet er modtaget som gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

    Skriv svar