MAKEUP & BØRSTER

Nilens Jord | Forårs/sommer nyheder 2017

8. maj 2017
Nilens Jord Forårs Nyheder 2017

Nilens Jord Forårs Nyheder 2017Nilens Jord har lanceret en forårs og sommer kollektion der boomer af lækkerier. Der er så mange fine ting og jeg vil i indlægget her præsentere jer for et udvalg af nyhederne. Nogle af nyhederne er blot nye farver i eksisterende sortiment og andet helt nyt 🙂

Nilens Jord No. 644 Ocean Forårs Nyheder Eyeshadow Palette – 275 kroner
Øjenskygge paletten her er en komplet nyhed ved Nilens Jord. Der findes fem forskellige slags i hver sit farve tema med en blanding af matte og satin finish. De er super godt pigmenteret og nemme at arbejde med. Min palette hedder No. 644 Ocean.

Nilens Jord No. 644 Ocean Swatches Forårs Nyheder• Eyeshadow Palette – Nr. 644 Ocean – Swatches
Som I kan se på swatches er de flotte pigmentrige og en blanding af blålige og brunlige nuancer. Flot palette og super anvendelig til min blå/grå øjenfarve.

Nilens Jord Børster Forårs NyhederMetallic Brush Collection – 60 kroner pr stk
Der er kommet en helt ny aluminiums pensel serie i gun metal finish. Serien består af ti forskellige børster til øjenmakeuppen som dækker ethvert behov. Penslerne er håndlavet og lavet af syntetisk fibre. Jeg har 860 Angled Brush til eyeliner eller til under øjet, 866 Large Eye Shadow Brush til brug af cremede produkter eller til nemt at påføre øjenskygge på hele øjenlåget og sidst 867 Short Eye Shadow Brush som også er nem at anvende til vippekanten eller til at tone hårde kanter ud.

Nilens Jord Lash Definition Mascara Liquid Eyeliner Forårs NyhederLash Definition Mascara – 149 kroner
En mascara der lover lange, voluminøse, kurvede vipper uden at drysse. Indeholder plejende E-vitamin og har en fin tynd applikations børste i plastik. De aktive ingredienser der udover at love holdbar volumen skulle også fremme vippernes vækst og reparere skadede vipper. Jeg glæder mig til at prøve den, når min nuværende er brugt op..

Liquid Liner – 110 kroner
Nye matte og metallic eyelinere der komplimenterer de nye øjenskygge paletter. Eyelineren har en spids og blød applikator til at påføre en lige og skarp streg. Super pigmentrig og holdbar. Min er i farven No. 163 Navy.

Nilens Jord Matt Lips Creamy Liquid Lipstick Forårs NyhederMatt Lips – 150 kroner
Flydende læbestift med blød applikator som er nem at lægge og holder godt. De er desuden virkelig pigmentrige og tørrer forholdsvis hurtigt ind uden at føles som tør cement. Dem var jeg virkelig spændt på. Jeg troede først det var en almindelig læbestift, så jeg stod og hev i låget, indtil jeg ligede åbnede øjnene og rent faktisk læste på læbestiften 😉 Jeg har dem i farverne No. 912 Chic og No. 918 Love.

Nilens Jord Lipliner Forårs NyhederLip Liner – 99 kroner
Skruevenlig lip liner der komplementerer de nye matt lip læbestifter. De er bløde og nemme at påføre for præcis og holdbar påføring. De er ikke så intense ved påføring, men det kan jeg egentlig godt lide da de for mig kun skal skabe en base for flydende produkter.  Jeg har dem i samme farver som læbestifterne ovenover. 932 Chic og 938 Love.

Nilens Jord Nail Polish Forårs NyhederNail Polish 99,95 kroner
Sidste i rækken for dagens indlæg er de nye farver for de i forvejen eksisterende neglelakker. Jeg kan godt lide det nye og enkle udseende de har fået. De nye farver er afdæmpede og super forårs og sommer venlige. De er nemme at lægge og holder godt. Lakkerne hedder Milky Rose – sart baby lyserød farve, Sunset – pastel koral farve og Nude – som navnet angiver en lysebrun nude farve.

Hvis I ellers er nysgerrige på den nye forårs og sommer kollektion kan I se den fulde kollektion og prøver lige her! 🙂 Hvad er jeres favoritter fra den nye kollektion? (Kollektionen er modtaget som gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

Skriv svar