IsaDora | Face Mist

Calvin Klein | CK All

Calvin Klein CK AllBe one. Be all. Just be..

Calvin Klein er kendt for deres unisex dufte som er et koncept de lancerede for mere end to årtier siden. Det nyeste skud på stammen er landet. Det er CK All. En fortolkning af en ny generation som forkaster samfundets præmisser, barrierer og begrænsninger. Den er skabt til at blive båret af alle, helt fri for sociale konventioner. En frisk, moderne og dristig duft.

Læs også: Calvin Klein | Deep Euphoria

Noter: 
Topnoter – Bergamotte, mandarin og grapefrugt blomst
Hjertenoter – Paradisone, coronal, lilyflore og rabarber
Bundnoter – Amber, musk og vetiver

Duften kommer i den ikoniske lommelærke-formede flakon i en mat hvid farve i et frisk og moderne udtryk. Den dufter fantastisk og dufter meget typisk af en ægte Calvin Klein duft. Denne har dog til forskel for CK One Gold en betydelig mere maskulin duft. Min kæreste har stort set allerede stjålet den fra mig og jeg kan godt forstå hans iver. Den er mega god til ham!

Læs også: Calvin Klein | CK One Gold Limited Edition

50 ml koster 345 kroner og 100 ml koster 455 kroner. Køb duften lige herKender I til Calvin Klein duftene? Har I en favorit? (Duften er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IsaDora | Face Mist