MAKEUP & BØRSTER

Yves Rocher | Sommer nyheder 2017

4. maj 2017
Yves Rocher Forårs nyheder 2017

Yves Rocher Forårs nyheder 2017Lige for tiden vælter det ind med både forårs og sommer nyheder i skønheds afdelingen. I dag vil jeg præsentere jer for nogle af sommer nyhederne fra Yves Rocher der både byder på lidt af hvert til ansigt, hår, negle og lidt duft 🙂

Yves Rocher Collection Ètè Eau de Toilette Forårs nyheder 2017Collection ÈTÈ Eau de Toilette – 169 kroner
Sommer duft med en sprudlende kombination af syrlig citrus, sommerfrugter og frisk mynte. En lidt halv tung duft der ikke kræver særlig mange sprøjt på kroppen. Kommer i en sommerlig og fin flakon.

Yves Rocher Radiant Lip and Cheek Crayon Abricot Pastel Forårs nyheder 2017Radiant Lip and Cheek Crayon “Abricot Pastel” – 89 kroner
Super smuk fersken/laksefarvet blyant der giver frisk farve og udstråling. Normalt har jeg det lidt svært med sådan en blyant der kan bruges til flere formål og denne er ingen undtagelse. Så den kommer jeg nok mest til at bruge til kinderne og ikke læberne.

Yves Rocher Eyeliner 04 Bleu Pensée Bleu 06 Céladon Forårs nyheder 2017 Vertige Felt-Tip Liner – 109 kroner
Eyeliner der giver nøjagtig og præcis streg med intens farve. Man kan selv bestemme om man vil lave en tyk eller tynd streg. De kommer i fire flotte blålige nuancer.

Yves Rocher 59 Abricot Pastel 69 Bleu Céladon Forårs nyheder 2017• Le Vernis “59 Abricot Pastel” & “69 Bleu Céladon” – 39 kroner
Neglelakker i fersken nude og lyseblå farve. Yves Rochers lakker dækker super godt, er pigmentrige, budgetvenlige og har et bredt udvalg af farver.

Yves Rocher Bronzing Powder Duo Soleil Forårs nyheder 2017 Bronzing Powder Duo – 169 kroner
Solpudder til at skabe og fremhæve en naturlig og lækker glød. Man kan både bruge nuancerne sammen eller hver for sig.

Yves Rocher Collection Èté Perfumed Hair Mist Forårs nyheder 2017Perfumed Hair Mist – 89 kroner
Mist til at spraye i håret for et sommerligt touch og duft af citrus, frugter og frisk mynte. Jeg har altid været typen der lige piftede parfume ud i luften og “gik ind” i det så jeg fik lidt i håret. Så jeg er vild med parfume decideret til håret og har før skrevet om det her på bloggen.

Yves Rocher Forårs nyheder 2017En super fin og lækker kollektion der passer godt til sol og sommer. Find hele kollektionen her. 🙂 Hvad er jeres favorit produkter til sommeren? (Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

    Skriv svar