Maria Nila | Colour Refresh farvebombe

JOIN The Organic Future | Ny plejeserie

Join Organic Økologisk PlejeserieJOIN er en ny økologisk plejeserie til ansigt og krop baseret på lækre og effektive ingredienser. Serien forhandles i Føtex og Bilka. Jeg har udvalgt og testet tre af deres produkter til ansigtet som jeg vil fortælle jer lidt om her på bloggen 😀

? Micellar 3-in-1 Facial Cleansing – 38 kroner
Effektiv og alkoholfri ansigts rens der nænsomt renser huden for snavs og makeup. Indeholder økologisk aloe vera og acai bær der plejer og efterlader huden blød og smidig. En super lækker rensevand der er ny favorit. Den kommer med pumpe, hvor at når man pumper det ud i hånden omdannes til skum der renser fint uden at svie i øjnene eller udtørre huden. Den holder derimod på fugten og efterlader huden frisk, blød og smidig.

? Anti-Stress Face Oil – 99 kroner
Fugtgivende ansigts olie beregnet til normal/kombineret hud. Indeholder jomfruolivenolie og acai bær der efterlader huden blød og smidig samt havreekstrakt der virker beroligende på huden. Denne var én af produkterne jeg glædede mig allermest til at give mig i kast med, da jeg har fået en stor kærlighed til olie som et ordentligt fugtboost til ansigtet og mine tørre pletter. Den her olie er absolut lækker og værd at tale lidt om. Den dufter behageligt og mildt af en blanding af agurk og mynte hvilket er virkelig lækkert og for mig beroligende for min hud. Olien er tynd men utrolig drøj, da der ikke skal meget til at “dække” til hele ansigtet. Den absorberer vanvittigt hurtigt, giver god fugt og holder på fugten rigtig længe. Absolut anbefalelsesværdig!

? 24h Face Cream – 79 kroner
Fugtgivende ansigts creme indeholdende jomfruolivenolie og acai bær der efterlader huden blød, smidig og velplejet. En lækker creme med mild duft der giver god og langtidsholdbar fugt til huden. Den har meget lighed til andre fugtighedscremer jeg har testet, så den får mig ikke så meget op af stolen som de to forrige produkter. Men lækker er den bestemt.

Join Organic Økologisk PlejeserieMærket er udviklet her i Danmark og som skrevet længere oppe er produkterne baseret på lækre og effektive ingredienser men også disse “Super Fruits” som er frugter/bær med et højt indhold af naturlige vitaminer. Det er svanemærket og tager derfor ekstra hensyn til os individer og miljøet. I kan læse meget mere om JOIN mærket samt de resterende produkter i serien til både ansigt, krop og hænder lige her 🙂

Ellers har jeg et godt øje til deres håndcreme der blandt andet indeholder mandelolie som skulle være utroligt fugtgivende samt deres håndsæbe der ikke skulle virke udtørre på hænderne. En ekstra lille bonus som er værd at nævne er emballage og udseende som er så fint og bestemt ikke giver indtryk af noget billigt sprøjt. Kender I til mærket?  (Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila | Colour Refresh farvebombe