Elizabeth Arden | Eyes Wide Open Collection

Matas | De stribede 50 år

Matas de stribede 50 år GranatæbleMatas de stribede fylder 50 år i år og det fejrer de ved at lancere de populæreste striber i en lækker special edition emballage. Her er tale om granatæble bodyshampoo og bodylotion samt luksus shampoo og balsam.

Sådan blev striberne til..
Det første produkt af Matas’ egne var en babysalve der så dagens lys i 1955. Men selve striberne på emballagen blev kom til idé og blev skabt da reklamemanden der i sin tid stod for markedsføringen af Matas produkterne, blev fanget af en rød og hvid stribet cylinder der hang i nabolaget. Sidenhen er striberne blevet moderniseret utallige gange og i dag finder man mere end 650 striber på hylderne.

Jeg er bekendt med granatæble serien og jeg har haft begge disse produkter før. Især bodylotion er kærkommen herhjemme. Både min kæreste og jeg bruger den med største velbehag. Den er ikke for tynd og ikke for tyk i konsistens. Den absorberer hurtigt og giver god fugt og så har den en behagelig duft.

I kan finde disse special editions produkter i Matas forretningerne så længe lager haves, da de kun fås i begrænset antal. De er – som striberne nu en gang altid er – møg billige, og man skal blot slippe en flad 50’er pr stk for 500 ml. Har I erfaringer med nogle af Matas Striberne? Hvilke striber kan I anbefale? (Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elizabeth Arden | Eyes Wide Open Collection