Juicy Couture | Viva La Juicy Sucré

Elizabeth Arden | Eyes Wide Open Collection

Elizabeth Arden Eyes Wide Open Collection Blog Review Forårets kollektion fra Elizabeth Arden har i denne omgang fokus på øjne omgivelserne med deres Eyes Wide Open kollektion. Produkterne blev lanceret tilbage i februar så de er altså tilgængelige.

? Elizabeth Arden Eyeshadow Empty Palette – 40 kroner
Tom kompakt til at organisere øjenskygge. Smart måde at skifte imellem sine øjenskygger og hvilke farver man er til på pågældende tidspunkt.

? Elizabeth Arden Eyeshadow Trio – 190 kroner
Ti nye trioer til at skræddersy sin egen palette efter eget farvevalg. Hvad enten man er til blå, grøn, brun, bronze, blomme eller bordeaux. Skyggerne er en blanding af sart shimmer og matte. De er lækre og fløjsbløde og har en helt ok holdbarhed. Jeg er dog ikke pjattet med den tilhørende applikator. Jeg foretrækker egne børster og bruger kun disse svampe applikatorer til at duppe på med eller til den inderste øjenkrog.

? Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara – 230 kroner 
Mascara der med dens innovative formel kan opbygges til ønsket intensitet. Den giver fylde og længde samt definerer og adskiller vipperne. Lover at holde hele dagen uden at løbe, drysse eller tvære ud. Jeg har desværre ikke fået mulighed for at teste denne mascara endnu. Jeg vil ikke åbne 20 mascara på en gang, når jeg har gang i én, fordi de bliver så hurtigt udtørret og får grim lugt. Men jeg vil vende tilbage med min mening. Jeg er især spændt på børsten som er anderledes fra hvad jeg er vant til, men også til om den holder at den hverken drysser eller forsvinder fra vipperne i løbet af dagen. Fås også i brun hvilket er godt til de med meget lange øjenvipper som ikke ønsker ekstrem meget fokus på vipperne eller til brug på fx de nederste vipper.

? Elizabeth Arden Statement Brow Defining Gel – 185 kroner
Jeg hvinede næsten af glæde da jeg så denne blandt nyhederne. Jeg har så svært ved at finde mig tilpas ved at gøre noget ved mine bryn, når de altid har været ikke-eksisterende. Men denne lille alt-i-én farvede geleformel er så nem uden det bliver for voldsomt. Med dens buttede spolebørste farver den nænsomt brynhårene samtidig med at den tæmmer dem så de bliver på deres plads. Fås i fire forskellige farver.

? Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist – 200 kroner
Produktet her er ikke en del af kollektionen, men er stadig et nyt skud på stammen hos Elizabeth Arden – nærmere under Eight Hour familien, som mange er helt vilde med. Det er fugtgivende ansigts mist indeholdende masser af antioxidanter der styrker huden og giver glød. Jeg er helt pjattet med denne og må være en af de bedste jeg har prøvet til dato som ikke har en skrap og ubehagelig duft. Den giver et forsigtigt men fugtgivende sprøjt og har en dejlig mild duft der virker beroligende på huden. Jeg bruger den efter jeg har renset hud, hvis jeg har ekstra tør hud der strammer eller på en sommerdag hvor jeg simpelthen er ved at koge over af varme.

Det er fedt at komme lidt omkring i makeup afdelingen hos Elizabeth Arden, da jeg tidligere kun har haft erfaring med deres dufte. Jeg har altid været fast køber af deres Green Tea duft. Der kommer snart flere indlæg med nyheder fra Elizabeth Arden, Så stay tuned! 🙂 Har I erfaring med nogle produkter fra Elizabeth Arden?  (Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juicy Couture | Viva La Juicy Sucré