MAKEUP & BØRSTER

Clarins | Tender Moments

9. april 2017

Clarins One Shot Daily Energizer Lovely Lip Balm Skin Illusion BlushDaily Energizer Lovely Lip Balm 100 kroner | One-Shots Blush Skin 150 kroner

Clarins One Shot Daily Energizer Lovely Lip Balm Skin Illusion BlushJeg har glædet mig til at skrive om disse nyheder fra Clarins og introducere jer for dem. En lille romantisk kærligheds duo der tilsammen giver hver deres form for glød til ansigtet. Produkterne yder en slags kærlighedserklæring til én i den fine emballage. Jeg er vild med det. Og så er jeg vild med den anderledes emballage disse søde små produkter optræder i 🙂

Clarins One Shot Daily Energizer Lovely Lip Balm Skin Illusion BlushDaily Energizer Lip Balm
Læbepomade indeholdende planteekstrakter der nærer og reparer og forsyner læberne med langvarig fugt. Den dufter fuldstændig fantastisk af fersken, faktisk som fersken vingummierne fra Haribo – og hvad bedre er, så smager den også af det. Behøver jeg sige, at jeg købte en pose af dem i Netto i dag på baggrund af dette produkt?

Clarins One Shot Daily Energizer Lovely Lip Balm Skin Illusion Blush• Skin Illusion Blush
Fin og yndig blush der kommer i tre forskellige farver. Jeg har den i farven 02 Luminous Coral. En fin sommerlig koral farve. På trods af dens lille størrelse er der både pakket spejl og applikator i. Super smart. Den giver en flot frisk glød til kinderne.

Produkterne her er (desværre!) kun at finde i begrænset antal – altså er de limited edition. Så go get it while you can 🙂 De kan købes i Magasin. Har I erfaringer med Clarins? Hvad synes I om de nye limited produkter her? (Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

  • Svar
    Camilla Cecilie
    7. maj 2017 den

    Jeg er vild med lip balmen, jeg bruger den hver dag 🙂 duften er helt fantastisk!!

Skriv svar