Max Factor | Forårs nyheder

Palmolive | Gourmet Mint Shake & Coconut Joy

Palmolive Gourmet Mint Shake Coconut JoyI uge 16 lander der to nye velduftende badesæber fra Palmolive i butikkerne. De udvider deres Gourmet serie med to nye aromatiske varianter:

? Gourmet Mint Shake

Ekstrakt fra mynte-blade giver en autentisk duft af After Eight og Fazermint chokolade. Mandelolie og Sheanødsmør plejer og nærer huden og sidst Glycerin der virker fugtgivende. Den dufter simpelthen fuldstændig fantastisk og den er så autentisk i mint chokolade duften, at man er lige på nippet til at tage en “slurk” 😉 😀

? Gourmet Coconut Joy 
Indeholder nærende pleje fra mandelolie, jojobaolie og sheanødsmør og selvfølgelig også med indhold af kokosolie. Denne har en mild og autentisk duft af en bounty bar. Lige så lækker som ovenstående og så er jeg bare generelt pjattet med skønheds produkter indeholdende og med duft af kokos.

Palmolive Gourmet Mint Shake Coconut JoyJeg har før skrevet om badesæbe fra Palmolive og det er stadig en klar favorit når det kommer til at vaske sig i badet. Jeg elsker hvor cremede de er at smøre sig ind og hvordan man rent faktisk får følelsen af at blive vasket ordentligt, til forskel for meget andet badesæbe der er tyndt og sjasket og nærmest når at ryge i bunden af badet inden det når kroppen.

Det kommer som skrevet længere oppe, i handlen i uge 16, hvor prisen vil lyde på 21,95 kroner. Lur mig om der ikke kommer nogle intro tilbud som der plejer generelt når Palmolive lancerer lækkerier 😉 Skal I have fingrene i disse når de lander på disken? (Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max Factor | Forårs nyheder