Royal Copenhagen | Forårs nyheder

Munchbox | Amerikansk slik + konkurrence!

Munchbox amerikansk slikBESTIL MUNCHBOX ABONNEMENT


I sidste uge modtog jeg en spændende og mere anderledes box end hvad I plejer at se her på bloggen. I stedet for en beauty relateret box, modtog jeg en munchbox, hvilket er en box spækket med amerikansk slik. Det er en spændende måde at prøve anderledes slik end det vi normalt kender til her i Danmark. Det er varieret slik i en anden konsistens, tilføjet smage man måske ikke selv havde fantasi til at forestille sig. Hvis I hænger på, kan I selv få fingrene i en boks, da jeg har fået lov til at udlodde en til jer!

Jeg havde besøg af min niece da jeg hentede pakken og hun var virkelig spændt. Hun fik også lov til at lave sin egen taste test på pakken, og det var hun glad for at prøve. Hun har set en del youtubere lave den slags videoer og derfor lod jeg hende prøve oplevelsen selv.

Munchbox amerikansk slikBoksen koster 199 kroner om måneden og der får man så mellem 10-15 stykker slik. I min pakke fik jeg følgende:

Snyder’s Sweet and Salty Pretzel Pieces – Kringle med smag af saltet karamel
AirHeads Bites – Slik med frugt smag
M&M’s Pretzel – Chokolade knapper med smag af saltet kringle
Mrs. Freshley’s Orange Cupcakes – Kage med appelsin smag og creme i midten
Rocky Road Marshmallow Mint – Chokolade med skumfidus og smag af after eight
3 Musketeers Chocolate Bar – Chokolade bar der minder om en mars bar
AirHeads Extremes Sour Watermelon – Sure strips med smag af vandmelon
Nutter Butter Cookies – Kager formet som jordnødder med smag af peanuts og jordnødder
Hershey’s Cookie Layer Crunch – Knasende chokolade bar med karamel
Toxic Waste Raspberry Chew Bar – Karamel stang med frugt smag
Laffy Taffy Sour Apple – Blød karamel med mild smag af æble
Blue Razzberry LollipopBlå slikkepind med smag af frugt

Alt i alt var det en god oplevelse. Der var delte vande herhjemme hvor vi hver især fandt noget spændende. Jeg var fx ikke så vild med det sure slik da jeg synes smagen var lidt for syntetisk. Og så var jeg ikke sååå vild med de ting der var med kringlesmag. Jeg ville gerne have prøvet noget chips af en art og måske nogle pop tarts i æsken. Men jeg synes selve konceptet er mega fedt og jeg ville til enhver tid anbefale at prøve det 🙂

Munchbox amerikansk slikVil I gerne vinde en æske spækket med amerikansk slik selv? Så har I nu muligheden. Èn af jer er så heldige at få muligheden for at dykke ned i det amerikanske 😉

REGLER FOR DELTAGELSE:

? Følg Munchbox på facebook HER
? Følg bloggen på facebook HER
? Skriv en kommentar hvor I skriver hvad jeres favorit slik/kage/chips fra USA er eller hvilket slik/kage/chips I måske altid godt har kunne tænke jer at smage derfra hvis I fik muligheden

Man skal være 18 år eller have forældres tilladelse til at deltage. 
Konkurrencen gælder for danske adresser.

Jeg finder en vinder allerede 3 april kl 20.00 da boksen bliver sendt ud 5 april og vinderen lige skal have mulighed for at svare med sine oplysninger.

Held og lykke! 🙂
PS. Der kommer også en konkurrence på min instagram (@frkmiaa) hvor jeg udlodder en Munchbox. Så fordobl chancerne ved også at følge med og deltage derinde!

36 kommentarer

 • Maria Ørum

  Klart m&m’s ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Peanutbutter cups

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Møller

  Åeh de Rocky Road Marshmallow Mint lyder som noget jeg ville være helt tosset med, dem gad jeg dælme godt smage! ?? Generelt ville det være være fedt at prøve noget nyt guf ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skittles ????..
  prøver gerne en masse fra USA på Bilka’s hylder ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Sejer Petersen

  Jeg er kæmpefan af reese peanutbutterbarer ? De er simpelthen så lækre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig og min kæreste har flere gange overvejet at bestille boksen, men er ikke rigtig kommet videre? Jeg har aldrig været i USA, så jeg har ingen favoritter inden for området, og ved heller ikke hvad jeg kunne tænke mig at prøve, men super spændende boks! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en svaghed for doritos og prøver gerne de forskellige flavors når jeg er i usa 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Filippas

  Et absolut must fra USA er helt klart Cheetos ❤️ #GuiltyPleasure ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Jeg har været i Canada et år, så ved simpelthen ikke om slukket er amerikansk eller canadisk når det kommer til stykket, men elsker Sour Patch Kids som jeg mener er amerikansk. Jeg fik aldrig prøvet Pop Tarts, men drømmer lidt om det nu.
  Jeg gad sygt gerne have sådan et abbonement her, men det lyder måske bare lidt for dyrt til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  M&Ms og alle de forskellige varianter <3 samt skittels <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  M&Ms ❤️❤️❤️ vil elske at smage alle varianterne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Brønnum Friis

  Hershey bar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Nielsen

  Udover candycorn, har jeg egentligt ikke smagt så meget amerikansk slik (udover M&M’s og Skittles som er super!). Vil dog blankt erkende at candycorn ikke kommer på min top 100 hvis jeg skulle ranke slik jeg kan lide. Kunne godt tænkte mig at smage Oreos eller Oreo-slik, har nemlig aldrig fået afprøvet kiksen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  M&M med Mint mums

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Peanutbuttercups gad jeg godt smage og andre ting med peanutbutter som de jo bruger i stor stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  Peanutbutter cups <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Rocky Road…mums???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Twinkies er favoritten her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Andersen Krogh

  Tænker at Skittles og reeses er værd at prøve ? men er frisk på at prøve noget nyt el. andet, er en værre slikmund ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie holmslykke

  Elsker Mint smag og lækre varianter af m&m kan også lide de røde snoede stænger og ungerne elsker det amerikanske slik ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Lyder bare mums med disse æsker! Og fedt det netop er anderledes slik! Jeg er selv fan af Rocky Road men også Tim Tam er fantastiske! Tim Tam er vist nok originalt fra Australien men jeg forbinder dem med USA, da jeg har smagt dem der – smager FANTASTISK sammen med et glas mælk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inese

  Slik med peanutbutter smag ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Hershey’s chokoladebarer har jeg altid godt kunne tænke mig at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Skittles topper listen <3 men også Reeses, som simpelthen er små himmerigs mundfulde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadiya

  Jeg har altid gerne vil prøve de veganske Ben & Jerry’s som desværre ikke kan fås her, men det bliver nok svært at få dem tilsendt i en boks ? Ellers har jeg også hørt godt om ‘nerds rope’ eller bare nerds generelt, så dem gad jeg godt prøve. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Skittles <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Hersheýs peanut butter cups – elsker dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Reeses er simpelthen de lækreste og de mest syndige slik-kiks, som jeg kan komme i tanke om!
  Vil mægtig gerne prøve Rocky Road 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Jørgensen

  Jeg er den største M&M’s fan, det kunne være så lækkert, at smage en ny variant ❤️???

  Det være SÅ sjovt at vinde en kasse med nye smage ? Men også farligt, hvad gør jeg når posen er tom ?❤??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Skittles har været min favorit i mange år og det er fedt at man kan købe dem herhjemme igen. Der var en lang periode, hvor de var taget af markedet, hvor jeg heldigvis havde en kollega, der fik dem hjem, når hendes mand var i USA og arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Østergaard

  Jeg elsker Skittles, jeg kan slet ikke få nok.? Jeg er også kæmpe fan af M&M’s, og synes det lyder vildt sjovt, med alle de forskellige smage.? Min kæreste er også en rigtig slikmund, så jeg håber at vi kan vinde den og prøve alle de forskellige ting sammen.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie B.S

  Jeg har altid godt kunne tænke mig at smage twinkies og twizzlers ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Sikke dog en fed præmie ?
  Jeg er pjattet med candycorn som mest bruges til halloween sjov konsistens men god smag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Ælsker alt med Mint ❤❤ kunne så godt tænke meg at smage M&M med Mint ? Eller Oreo med Mint creme ❤ alt glider ned med Cherry Coke, elsker alt slik BARE ikke de der sure slik ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg ELSKER Reeses peanutbutter cups

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen | Forårs nyheder