Munchbox | Amerikansk slik + konkurrence!

Max Factor | Forårs nyheder

Max Factor X factor Velvet Mattes Lipstick I dag vil jeg præsentere nogle drugstore nyheder for jer fra Max Factor. Lidt til læber, øjne og bryn. Noget af det er allerede i butikkerne mens resten lander lige om snart her i starten af april.

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict YD MascaraVi starter med at kigge lidt på de nye produkter til henholdsvis bryn og øjne som er lanceret og landet i butikkerne. Matas har i øvrigt 25% på makeup i dag (fredag d. 31 marts). Så grab it while you can!

? Natural Brow Styler – 99 kroner
Transparent bryn gel til at forme og definere brynene og dermed udtrykke perfekte og velplejede bryn. Selve applikatoren er en spooler ligesom i en mascara, så man nemt og hurtigt kan definere brynene. Jeg kan godt lide dette produkt og for mig som ikke er så øvet i at definere og optegne bryn gør den godt for mig at kunne “tæmme” mine bryn.

? 2000 Calorie Curl Addict – 109 kroner
Her kan man simpelthen glemme alt om vippebukkeren da den nye mascara her kommer med en curl applikator der giver buede vipper OG masser af volumen. Det er en anti-dryssende mascara hvor du kan bygge lag op på vipperne. Den er lillesøster til den mest hypede 2000 calories mascara, som jeg desværre aldrig har fået prøvet (shame on me!) 😉

? Colour Elixir Universal Lip Liner – 99 kroner
Denne her fætter burde enhver jeg-kan-ikke-ramme-indenfor-kanterne-med-min-læbestift-nørd (læs: mig) have i sin samling. Den er altså mega smart! Det er en transparent voks blyant man påfører på læberne inden læbestift, så farven holdes på plads og man undgår en masse snask udenfor – især hvis man måske endda har et læbeprodukt der “bløder” mere end andre.

Max Factor X factor Velvet Mattes Lipstick Sammen med lip lineren lanceres der tre nye Velvet Mattes Lipstick farver. Der er dog syv nye farver, men kun tre af farverne lanceres her i Danmark.

? Velvet Mattes Lipstick – 119 kroner
Læbestifterne her giver et mat finish men med en cremet fugtende formel indeni. Det vil sige, at man kan fornemme det matte look ved dem, men de føles og mærkes ikke tørre som en almindelig mat læbestift. Super smart hvis man ikke bryder sig om den tørre følelse på læberne. Jeg kan godt lide fornemmelsen af at have dem på – de er super lækre og ikke mindst pigmentrige. Det eneste minus er at de smitter lidt af til forskel fra de rigtig matte læbestifter jeg har og har prøvet. Men det er selvfølgelig også fordi de ikke tørrer helt op.

Max Factor X factor Velvet Mattes Lipstick Swatches? Nr. 05 Nude – Naturlig rosa/nude nuance
? Nr. 20 Rose – Intens hindbærrød
? Nr. 10 Sunrise – Orange koralfarve

Både lip liner og de nye læbestifter fås i butikkerne fra 3. april. Jeg kan desuden godt lide variationen af drugstore og high-end produkter her på bloggen og ved at I efterspørger begge dele, så jeg håber I fortsat har lyst til at kigge på lidt af hvert 😀 Hvad synes I om produkterne? Hvilke yndlings produkter fra Max Factor har I? 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Munchbox | Amerikansk slik + konkurrence!