MAKEUP & BØRSTER

SEPHORA | Flagship butik + webshop!

22. marts 2017
Sephora Flagship butik dansk webshop

Sephora Flagship butik dansk webshopSå er der godt nyt til alle beauty lovers og Sephora tilhængere. I juni åbner de en 500 km² stor flagship-butik på Købmagergade i København. Så kan vi forhåbentligt – udover udvalget de har nu – se frem til mange flere af de lækre udenlandske mærker vi efterspørger i Danmark! 😀

Ud over det kommer der også en DANSK WEBSHOP! Yes, I læser korrekt. Og det er bare så meget på tide! Jeg fik det godt af vide sidste år, så helt en overraskelse er det dog ikke. Men begejstringen er lige stor alligevel 😉

Men hold nu op hvor har vi været mange der har ventet på længsel efter at kunne sidde hjemme i sofaen og shoppe, hvis vi nu ikke liiige har en butik i nærheden. Eller hvis man har et produkt i forvejen som er brugt op og måske bare har brug for at købe refill af ens yndlings foundation, bronzer, what so ever.. Webshoppen er dog ikke fastlagt med dato endnu, men jeg skal nok opdatere indlægget når jeg ved mere 🙂 Glæder I jer til dansk Sephora webshop?

 • Svar
  Leahsephira
  22. marts 2017 den

  Ja jeg glæder mig også, og glæder mig virkelig til Sephora VIP kommer til Danmark også. (Har jeg også hørt fugle synge om er på vej). Håber virkelig på at BITE beauty kommer til at være en del af sortimentet i Danmark.

 • Svar
  julieschnoor
  23. marts 2017 den

  Det bliver simpelhen så spændene at se den nye butik og dejligt med en webshop! 😀

 • Svar
  Satina Wandel
  25. marts 2017 den

  Så vidt jeg hørte sidste år, skulle webshoppen komme i løbet af foråret, men jeg ved intet med sikkerhed 😀

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Vanessa
  27. marts 2017 den

  Den bedste nyhed længe! ?

Skriv svar