Clarins | Face Contour Palette

Buzzador | Santa Maria Smoky Pepper Burgers

Santa Maria Smoky Pepper Burgers BuzzadorJeg er omsider, efter lang tid, blevet udvalgt til en kampagne fra Buzzador. Jeg har ikke buzzet en kampagne i evigheder. For at komme i betragtning til flest kampagner så muligt, skal man være god til at buzze på de sociale medier. Men det er lidt svært at gøre, hvis man aldrig bliver valgt 😛

Denne gang skal der buzzes om et Smoky Pepper Burger sæt fra Santa Maria Danmark. Man kunne også have valgt et sæt til taco eller til laks, men det her sæt tiltalte mig mest, da min kæreste også er helt pjattet med hjemmelavet burger. Så det står menuen på iaften. Så må vi se hvad dommen er. Hvis I vil vide mere direkte, så følg mig på instagram (@frkmiaa) hvor jeg helt sikkert vil dele historier i min story 😉

Sættet består af en cremet, røget chipotle dressing, syrligt krydderiværk til at blande i løg og agurker samt noget peber/hvidløgs krydderi til selve bøffen.

Santa Maria Smoky Pepper Burgers BuzzadorLIDT OM BUZZADOR:

Vil du også være Buzzer? Det er gratis at være medlem af Buzzador. Selve konceptet består i at teste diverse ting og sager og give din mening til kende på de sociale medier samt en samlet slutrapport på selve Buzzadors hjemmeside under din profil. Jo mere omtale, jo bedre stillet er du til at blive godkendt til fremtidige kampagner.

Man er ikke forpligtiget til at deltage i noget, man bestemmer helt selv hvad man vil være med til. Der er en masse gratis kampagner og så er der enkelte der koster penge, hvor man så får produktet til en billig slat penge. Men det er noget man selv kan vælge til og fra når man tilmelder sig, om man også ønsker tilbud på de kampagner der koster penge.

Hvis du har lyst til at være med, vil jeg rigtig gerne sende dig en invitation på email (skriv enten kommentar her eller kontakt mig på min blog mail. Også gerne hvis du blot har flere spørgsmål). Jeg får ikke noget ud af det på den måde – jeg får nogle point der viser dem fra Buzzador, at jeg er aktiv og at jeg gør noget for at komme i betragtning til fremtidige kampagner 🙂 

.. Og NEJ – Jeg er ikke ved at gøre mig i at være mad blogger 😉 Er I med i denne kampagne? Hvilket sæt har I valgt? Hvad syntes I om det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clarins | Face Contour Palette