MAKEUP & BØRSTER

Clarins | Face Contour Palette

Clarins Contour Trio

Clarins Contour Trio Clarins Face Contour Palette – 360 kroner

Clarins Contour Trio Nogen gange støder man bare på makeup der er så flot og lækkert, at man næsten kunne trille en lille tåre. Kender I det? 😀 Det er ihvertfald tilfældet med denne forholdsvis nye lancering fra Clarins. En flot kontur trio med skræddersyet farver der burde passe til de fleste hudtoner indeholdende highlighter, kontur og blush. Med paletten medfølger en lille skråbørste der følger ansigtets afrundinger.

Jeg er vild med highlighteren. Det er en naturlig highlighter uden glimmer og fest til brug til almindelig hverdag, kontur farven har jeg ikke arbejdet så meget med endnu, men farven ser fornuftig ud. Blush farven er en rigtig lækker gammel rosa nuance. Jeg elsker den nuance, den giver den flotteste sunde glød til kinderne. Mums 🙂 Har I erfaringer med Clarins?

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Vanessa
    27. marts 2017 den

    Hvor ser den bare lækker ud søde ?

  • Skriv kommentar