Royal Copenhagen | Prinsesse stel

MÁDARA | Smart Antioxidants

Mádara Hemp Hemp Fineline minimising creamday Mit første møde med MÁDARA er disse to nyheder der er fra den nye produktserie Smart Antioxidants der forebygger tidlige tegn på aldring samt genopretter hudens ungdommelighed og sunde udstråling.

Fine Line Minimising Day Cream315 kroner
Vegansk, dybt hydrerende, ungdoms-bevarende creme der smelter ind i huden og giver beskyttelse mod beskadigelse fra frie radikaler. Den korrigerer de første tegn på aldring og minimerer forekomsten af fine linjer. Intet kan fjerne tegn på aldring. Men man kan altid gøre sit bedste for at minimere det. Super lækker og fugtgivende med en mild og behagelig duft.

Hemp Hemp Lip Balm85 kroner
Fugtgivende og beskyttende læbebalsam der med sit indhold af fugtgivende Olivenolie, Sheasmør og plejende Hampeolie nærer huden og giver bløde læber. Har en mild duft af citrus og nøddeagtig hamp. Super lækker læbebalsam. Den holder længe på læberne, giver god fugt og fedter ikke på en irriterende måde.

Jeg kan godt forstå at folk er fan af MÀDARA. Jeg glæder mig til at udforske mere fra mærket og tager gerne imod anbefalinger fra jer, hvis I har noget I er helt pjattet med derfra 😉 Kender I MÀDARA? (Produkterne er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen | Prinsesse stel