BOLIG & INDRETNING

Royal Copenhagen | Prinsesse stel

Royal Copenhagen Prinsesse

Royal Copenhagen PrinsesseI forbindelse med min fødselsdag i februar fik jeg tilføjet lidt nyt til min Royal Copenhagen samling. Jeg samler i forvejen på blå mega og musselmalet riflet, hvilket i øvrigt var noget jeg havde fastsat mig på, kun at samle på to serier for ikke at gøre det for rodet. Men jeg åbnede op for mulighederne og kiggede efter endnu en serie at tilføje til skabet.

Jeg fandt frem til at jeg gerne ville starte med at samle på prinsesse stellet. Det er flot men samtidig enkelt. Så i fødselsdags gave fik jeg lidt derfra som I ser på billedet. Jeg er vild med det. Så fantastisk smukt. Så nu samler jeg på blå mega, musselmalet riflet og prinsesse. Og nu overvejer jeg endda måske også at starte lidt op på elements. Det er håbløst at beslutte sig 😉 Samler I på Royal Copenhagen og hvilken serie samler I på hvis I gør? Samler I på andet stel?  

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  kathrine johansen
  18. marts 2017 den

  De er godt nok super smukke, hold da helt op! :O <3

  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/en-smut-tur-til-usa/

 • Svar
  Stine / Lille My
  18. marts 2017 den

  Wow det er pænt!

 • Skriv kommentar