Lookfantastic Beauty Box | Marts 2017

Clarins | Pores & Matité

Clarins Pores & MatitéPerfekt hud med en ensartet overflade, mindre porer og slut med glinsende hud er vel noget vi alle gerne vil have. Clarins har lanceret den perfekte duo til at skabe netop det resultat til at få en flot hud, som jeg så vil fortælle meget mere om i indlægget her 🙂

Clarins Pores & Matité? Pore Perfecting Matifying Foundation – 295 kroner
Foundation i en let formel med en mousse agtig konsistens der gør huden naturligt ensartet ved at udviske uregelmæssigheder som fine linjer og synlige porer. Efterlader huden frisk og glat. Foundationen her fås i 4 farver og blender så flot og fint ind i huden. Jeg har brugt den med størst forhåbning om at minimere porerne og jeg synes den gør arbejdet så smukt. Jeg er fan – og det er sjældent jeg finder en foundation der virkelig fungerer for min hud. Dækkeevnen er let. Den er ikke heldækkende, men meget naturlig ift hvad den skal gøre. Og hvis man lider meget af rødme på kinder ligesom jeg, skal man neutralisere først. Det eneste minus ved denne foundation og min hud, er klart den tørhed jeg døjer med på kinderne. Så der skal fugtniveauet være passet og plejet 😉

? Pore Perfecting Matifying Kit – 335 kroner
Kompakt matterende pudder og blotting papir i én. Super smart kit til at holde den glinsende hud under kontrol. Blotting papiret er talgabsorberende og absorberer overskydende talg med det samme. Pudderen er en let og gennemsigtig pudder der minimerer porerne og efterlader huden glat og blød. Igen et genialt produkt som ovenstående. Jeg er især fan af pudderen til mine dumme porer og blotting papiret kommer jeg mest til at bruge til sommer hvor min hud glinser mere end normalt.

Igen er jeg imponeret af Clarins produkter. Men jeg er generelt bare fan af Clarins og det jeg har prøvet indtil videre derfra. Jeg har altid kendt til mærkets eksistens, men aldrig haft erfaring før end for et lille års tid siden. Emballage og kvalitet går virkelig hånd i hånd og giver altid en følelsen af lækker luksus til huden 🙂  Har I erfaring med Clarins? 

1 kommentar

  • Mia

    Det lyder virkelig som nogle skønne produkter – og pudderen er jo virkelig smuk! 🙂 Måske man skulle give den et forsøg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lookfantastic Beauty Box | Marts 2017