BOLIG & INDRETNING

Fødselsdags gaver | Kay Bojesen & Kähler Hammershøi

Kay Bojesen Kähler Hammershøi

Kay Bojesen Kähler Hammershøi Kay Bojesen Kähler Hammershøi Jeg har lige haft fødselsdag her den 1. februar og jeg havde en rigtig god dag. Jeg var i Magasin fra morgenstunden med min kæreste og købe Sweet Peach produkter fra Too Faced for mit gavekort, om eftermiddagen spiste jeg frokost med min mor og om aftenen var jeg ude og spise med min kæreste og niece på kinesisk restaurant. En virkelig hyggelig og dejlig dag.

I den forbindelse tænkte jeg, at jeg lige ville vise hvad jeg fik i gave af min kæreste. Jeg fik den lille abe fra Kay Bojesen som umuligt kan være gået nogens næse forbi 😛 Og så fik jeg den smukke vase fra Kählers nye serie, Hammershøi.

Jeg venter stadig på nogle ting fra henholdsvis min mor og mig selv, som jeg vil vise når jeg modtager dem. I år har jeg nemlig selv udvalgt mine gaver i stedet for at blive overrasket som jeg ellers godt kan lide 🙂 Samler I selv på Kay Bojesen eller Kähler? 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Stine / Lille My
  10. februar 2017 den

  Skønne gaver 🙂 Og forsinket tillykke!! <3

 • Svar
  Kähler Hammershøi | Forårs nyheder 2017 | Blog About Mia
  12. maj 2017 den

  […] Læs også: Fødselsdags gaver | Kay Bojesen & Kähler Hammershøi […]

 • Skriv kommentar