Dolce & Gabbana | 3 L'Impératrice

Le Mini Macaron | Manicure Kit

Le Mini Macaron Manicure Kit Peach Der er så mange der døjer med neglelak der skaller af dagen efter eller få dage efter, som måske ikke gider lægge neglelak evig og altid, og som måske ikke interessere sig sønderligt for det, men blot ønsker at have fine negle uden store afskalninger kort tid efter. Svaret er Le Mini Macaron. Jeg har testet et sæt fra Billigvoks.dk som jeg vil fortælle mere om her i indlægget.

Le Mini Macaron er et lille hjemmekit med LED-lampe og gellack der gør det hurtigt at lægge en flot manicure derhjemme. Navnet kommer sig af den lille LED-lampe som forestiller den populære kage macarons. Sættet jeg har testet til jer i dagens indlæg, er det sæt der hedder Manicure Kit Peach hvor selve sættet kommer i en flot fersken farve med tilhørende ferskenfarvet lak.

Le Mini Macaron Manicure Kit Peach SwatchI sættet medfølger der den lille macaron lampe som hærder lakken i UV-lys på 30 sekunder, en strømledning til både USB og almindeligt stik, gel polish lak, neglebånds skubber, neglefil og 10 stk remover pads.

Inden man kommer lakken på, er det vigtigt, at man forbereder neglene, så man får et godt resultat. Start først med at file neglene i den ønskede form, skub neglebåndene tilbage og til slut lige affedt neglene med lidt acetone så der ikke sidder gammelt olie og snavs på neglene.

Herefter starter man med at lægge et tyndt(!) lag lak på neglen, ind i lampen og tænd, vent til den selv slukker efter de 30 sekunder, påfør endnu et lag i lidt tykkere lag og ind i lampen igen og vent til den slukker selv efter de 30 sekunder. Sådan gør man så med alle neglene. Husk at forsegl neglen med lakken ude ved den frie kant så der mindskes risiko for slid. Så er man ready to go med en holdbarhed der lover flot resultat i op til 10 dage (Op til 30 dage med topcoat der kan købes seperat).

Le Mini Macaron Manicure Kit Peach Jeg har endnu ikke testet holdbarheden til fulde endnu, da jeg først lagde lakken her igår aftes, som I har kunne se, hvis I følger med på min story på instagram (@frkmiaa) hvor jeg lavede story undervejs i processen.

Jeg synes at det er et mega smart system og helt sikkert til at betale sig fra. Det var nemt at lægge lakken og det krævede faktisk ikke den vilde clean-up. Og så synes jeg at udvalget af lakker er stort og rimeligt. Jeg glæder mig til at se resultatet efter de 10 dage, samt hvor nemt eller svært det er at få lakken af igen med de medfølgende remover pads. I får en opdatering 🙂

Manicure kittet koster 349 kroner og hele udvalget af Le Mini Macaron kan I finde lige HER! Har I prøvet Le Mini Macaron? Hvad er jeres erfaringer? Er det noget I ville kunne finde på at give et forsøg? (Produktet er tilsendt til test – Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget)

5 kommentarer

 • Marianne Riisager

  Har i mange år fået lavet negle hos en profesionelle negletekniker og været glad for det . Den sidste var i Kerteminde det var desværre en grim oplevelse af en der ikke kunne kende forskels på dit og mit. Så jeg så mig om efter noget jeg selv kunne lave og fandt le mini macaron det er nemt og hurtigt og koster en brøk af hvad det koster hos profesionelle og flotte er de. Så det kan anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, vil så gerne have fingrene i en Le Mini Macaron. De ser super lækre ud jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var noget jeg helt sikkert godt kunne finde på at købe 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Super indlæg! Elsker Le Mini Macaron?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg er helt vild med det! Min lak holder i flere uger og som mor til 2 børn er der ikke tid til at lægge ny lak flere gange om ugen – Så smart at lakken er tør på 30 sekunder! Har anbefalet det til alle mine veninder og de er også fan! Alle pengene værd❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dolce & Gabbana | 3 L'Impératrice