MAKEUP & BØRSTER

MAC x Mariah Carey | Holiday Collection

28. december 2016
MAC x Mariah Carey Holiday Collection 2016

MAC x Mariah Carey Holiday Collection 2016I slutningen af november landede en ny kollektion fra MAC. En af de lækreste længe hvis du spørger mig, bortset fra deres Nutcracker julekollektion. Det er nemlig deres julekollektion i samarbejde med Mariah Carey jeg mener.

En kollektion hvor indpakning og emballage er shinet ind i glitter og glam med champagnefarvet detaljer og Mariah’s signatur. Jeg fik selv klikket lidt hjem fra kollektionen som jeg vil vise jer i indlægget her.

MAC x Mariah Carey My Mimi HighlighterMy Mimi – Varm, gylden extra dimension skinfinish highlighter med et fint aftryk af Mariah’s ansigt. Den var det det produkt fra kollektionen jeg håbede allermest på at få fingrene i, så jeg er rigtig glad for den. 295 kroner.

MAC x Mariah Carey Sweet Sweet Fantasy BlushSweet Sweet Fantasy – Dyb koralfarvet blush. Jeg elsker en flot blush og denne er ingen undtagelse. Fin farve der giver så flot frisk fornemmelse til kinderne. 205 kroner.

MAC x Mariah Carey I Get So OOC lipstickI Get So OOC – Mørkebrun shimmer læbestift med sommerfugle motiv. Igen et produkt der er vanvittigt smukt. Man nænner næsten ikke at bruge den. 175 kroner.

Dahhlinggg Fersken pink/nude læbestift. Meget dæmpet i farven og naturlig til hverdagsbrug. Man kan ikke se den her på billedet, det er den der ligger med låget på. 175 kroner.

MAC x Mariah Carey Holiday Collection 2016 Find hele kollektionen her. Det er en limited edition kollektion og mange af tingene røg hurtigt, så det er selvfølgelig ikke alt man finder online. Ellers kan man kigge i MAC butikkerne samt Magasin om de har mere tilbage 🙂

MAC har i øvrigt 20% rabat på deres hjemmeside lige nu samt i deres butik på Købmagergade i København. Tilbuddet gælder til den 3. januar. 🙂 Har I fået købt noget fra denne smukke kollektion? 

 • Svar
  Charlotte
  28. december 2016 den

  Hold op hvor er det en smuk læbestift ?

 • Svar
  Leafysmoothie
  28. december 2016 den

  Jeg har allerede set dit indlæg om det på instagram og krydser fingre at der er noget tilbage når jeg tager ind til mac snart. Det er så fine ting, helt sukker for de mønstre, men hvordan nænner man bruge det når det er så pænt??? LOL
  Ønsker dig et Godt Nytår! <3

 • Svar
  Satina Wandel
  28. december 2016 den

  Jeg ville så gerne have haft fingrene i I Get So OCC!

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Stine / Lille My
  29. december 2016 den

  Årh det er pæææænt! 😀

 • Svar
  Malene
  22. januar 2017 den

  Virkelig lækre produkter du har købt dig, elsker bare M.A.C 😀

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

 • Svar
  MAC | Tropical Cool Times Nine | Blog About Mia
  30. maj 2017 den

  […] Læs også: MAC x Mariah Carey | Holiday Collection […]

Skriv svar