Julekalender låge | 1. juledag

Julekalender låge | 2. juledag

EOS Limited edition Holiday PackGLÆDELIG 2. JULEDAG

Nu er juledagene ved at nå sin ende og dermed er julekalenderen også nået sidste dagen for nye låger. Det her er den sidste låge på bloggen (der er også en på facebook siden). Det har været pisse fedt atter en gang at kunne forkæle jer hver dag og ikke mindst at læse alle jeres fantastiske kommentarer. Det er jeg vild med og jeg læser alt I skriver 😀

TAK for jer. Og ikke mindst tak til alle de fantastiske sponsorer der har gjort det muligt for mig at holde denne julekalender igen i år.

I dagens låge kan I vinde en limited edition pakke fra EOS med de to limited edition varianter, Honey Apple og Wildberry, og så Passion Fruit som er en normal variant. Det er en rigtig girly låge der sørger for fugt til læberne her i kulden.

REGLER:
Følg bloggen på facebook HER
Skriv en kommentar hvor I fortæller om et sjovt minde/episode fra 2016

Held og lykke! 🙂
– Lågen er venligst sponsoreret af EOS/Polhelm PR

Om julekalenderen: 
Julekalenderen består af 24 låger herinde på bloggen. De første 12 vindere trækkes den 14. december og de resterende vindere trækkes den 1. januar. Vinderne vil blive tilfældigt udtrukket via random.org og offentliggjort herinde på bloggen og på bloggens facebook side. Man skal have dansk adresse og hvis man er under 18 år skal man have forældres tilladelse til at deltage. 

56 kommentarer

 • Maria H

  Så blev det endelig 2017, godt nytår! ? ?
  Et godt minde fra i år var min miniferie til Polen med min bedste veninde. Det var min første rejse til et andet land siden jeg fik min leukæmi for 4 år siden. Så det var stort ?

  Og så kom jeg ind på mit drømmestudie ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Det var var talen, vores børn holdt til vores store runde fødselsdagsfest i år. Den var sjov og kærlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine j

  Noget af det sjoveste jeg kan komme i tanke om fra år 2016, var da jeg var på hyttetur med dem fra mit nye studie. Det var en god tur ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg kan ikke huske det sjoveste minde, men jeg vil aldrig glemme børnenes reaktion, da vi fortalte dem, at vi skulle have hund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise G

  Det sjoveste må være da jeg i sommers var på roadtrip i Californien og vi var inde og se Universal Studios. Dét vat simpelthen en kæmpe oplevelse! Og alle de forlystelser var geniale! Det er noget helt, helt andet end at være i Tivoli herhjemme! Er du vimmer, det gad jeg godt prøve igen en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Første gang vi aå vores lille hvalp Carlo ig faldt pladask fir ham da han lagde sig hos os med poterne lige i cejeret og lofgrede med halen ikke til at arå for og vi har ikke fortrydt hab er så nuttet og kælen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Andersen

  Et godt minde var sommerferien 2016, hvor jeg arbejdede i en park hele sommeren – super fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Carstensen

  Klart sjovest var det da min søn og nevø fandt en død grævling i vejkanten og brugte en sommerdag på at koge kraniet af og gøre det fint til nevøens udstilling på værelset?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Året har været fuld af store kontraster. Min mormor på 103 år faldt og brækkede hoften, kort efter hun var flyttet på plejehjem. En weekend min mor fortalte hende familien ville komme på besøg, sagde min mormor, at så måtte hun hellere lade være med at smutte nogle steder. Det kunne hun så heller ikke, pga. hoften, men det var typisk min mormor at fyre sådan en sjov bemærkning af lige til det sidste. Vi mistede hende desværre den weekend, så det kunne hun alligevel. Men jeg ser hendes glade ansigt for mig, når jeg tænker på hver gang hun sagde noget sjovt. Hun kunne nærmest boble over af glæde i ansigtet, som næsten kun børn kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena Conradsen

  Der er sket mange sjove ting i 2016, men en af de sjoveste historier, må være denne:

  Min bedste veninde, en af vores fælles veninder og jeg, var på vej i byen. Vi går fra Hovedbanegården og på hjørnet ved banken, hvor der er lyskryds over mod Tivoli’s hovedindgang, bliver vi stoppet af en dværg i læderjakke og laksko, som spørger “Can I ask you something?”.
  Sød som jeg er, tror jeg selvfølgelig han er turist der har brug for hjælp til at finde vej og svarer “Sure, how may I help you?” .. Dværgen kigger på mig og spørger i en helt alvorlig tone og uden at trække en mine “Do you want to fuck?”. Jeg bliver seriøst bare chokeret, men svarer stadig i en venlig tone “Øøh.. no?”.
  I am not even kidding you, dværgen tager fingeren op til øret, sådan lidt som en ‘jeg renser lige mine øre’-bevægelse og siger så “Oh sorry, I thought you said ‘No’. Haha”, stadig uden at trække en mine!
  Jeg tænker at han seriøst tager pis på mig og mine veninder står og griner. Så jeg er bare sådan “Kom, vi går!” og begynder at gå over vejen, men dværgen tager fucking fat i mig og selvom jeg gentagne gange beder han om at lade mig være og give slip, så slipper kræet kraftedme ikke!
  Jeg ender med at ville skubbe ham væk, men har ikke lige taget højde for .. højden. Så jeg får simpelthen tager kvælertag på ham med den ene hånd, da jeg prøver at skubbe ham væk og jeg kigger bagud for ligesom at søge hjælp fra mine veninder, for at se dem ligge på fortorvet og rulle rundt af grin. The fuck, hvad gør man så!?
  Prøver stadig at vriste den her fucking dværg af mig og en mand kommer cyklende på afstand og halvråber “Hvad sker der?” fordi han tydeligt kan se at der står en pige med en dværg siddende i armen og dværgen vælger bare at råbe “She wants to touch me!!!”, lige inden jeg endeligt får vristet mig fri og bare helt surt råber til mine veninder “Fucking kom!” mens jeg iler derudaf, for at komme væk fra den her psykose dværg.

  I øjeblikket, var det virkeligt chokerende og jeg var SÅ gal, men nu er det virkeligt bare den sjoveste historie og jeg er så glad for at mine veninder var med, selvom de ikke var til meget hjælp .. men det lyder jo seriøst som noget man finder på, at man er blevet overfaldet af en dværg (jeg er altså 172cm), så da altid noget at jeg havde vidner til historien .. Hhaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle lip

  Jeg vandt den sjoveste Elvis paryk i gaveleg ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Der har været mange sjove minder. Husker tydeligt bedstefars fødselsdag hvor hele famulien var samlet i sommerhus og var en tur på stranden. Bedstemor startede med at byge sandslot med de små som dog mistede interessen .Bedste fortsatte – hun var så optaget af det at hun slet ikke opdagede at børnene var gået videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Mit bedste minde i 2016 er at jeg er blevet gravid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Det har ikke været det sjoveste år, men vil tænke tilbage på min veninde der blev mor for første gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Lækker præmie!
  Jeg havde en rigtig sjov og hyggelig tur til Tyrkiet med min veninde i sommers. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thrane Laursen

  Det sjoveste har nok været, da vi var på ferie til Bulgarien med min datter og hendes far. Folk var MEGET begejstret over “The beautiful blond-haired babygirl”. Tror der var omkring 30 mennesker der kom forbi, og spurgte om de måtte tage et billede med/af hende. Derudover tror jeg vi nåede at tale med ALLE på hele hotellet. Folk var ellevilde over min datter. Det var virkelig en oplevelse. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Et af de sjoveste minder fra 2016 må være det helt igennem forfærdnetlige show der blev opført hver aften på vores sommerferie i Bulgarien. Sproget var en blanding af tysk, engelsk og bulgarsk og humoren var af en anden verden. Det var så rædselsfuldt, at det var morsomt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Moustgaard

  Et af de sjove minder i 2016 var en weekend hos min veninde med Vino, sjov og ballade, en masse gode snakke og lange nætter på terrassen og nogle ret vilde fulde sms’er til den nye flirt ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene M.P.

  Jeg har mange sjove og gode minder fra 2016, et af dem var en helt fantastisk ferie i Budapest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Et sjovt minde… Det må være den episke bytur med min veninde på hendes fødselsdag. Dét var sjovt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Åh, der har været så mange sjove minder i 2016. Et af dem var en lækker ferie til Thailand, hvor den stod på fantastisk meget sol, sand, afslapning og drinks, og hvor vi dykkede side om side med farvestrålende fisk og koraller! 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ullehus

  Et sjovt minde fra 2016 må være da jeg var til reunion fest med min gamle folkeskole. Det var sjovt at se folk igen, og var generelt bare en rigtig god aften ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Mit bedste minde fra i år er at min yngste startede i vuggestue – og hvor glad hun er for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leafy

  Sjoveste minde er når jeg overnattede hos en veninde og vi var oppe næste hele natten og drak vin, snakkede og grinede og græd og fik vendt verdensituationen. Jeg var godt nok træt dagen efter men det var det hele værd. Sådan må de være nogle gange om året, så man får ‘levet lidt’ og ikke bare er fornuftig! 😉
  Godt Nytår, smukke! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette O

  Et sjovt minde..
  Det var nok da min mor den 23 dec var ved at tage livet af mig.
  Min mor havde været så sød at lave hjemmelavede æbleskiver og da jeg er ved at spise den sidste får jeg en hvor der simpelhen er så meget salt i at jeg sprutter og hakker helt vildt og tømte en dåse cola meget hurtigt.
  Min mor have glemt at blande salten i dejen da hun havde gang i 117 andre ting på samme tid.
  Det er da et sjovt minde at slutte året af med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line JH

  Havde en rigtig sjov sommerferie, hvor jeg hjalp min mor med hendes have 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  tak for det skønne år 16 der snart er gået <3 glæder mig til at følge mere i det nye år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia damgaard

  Et sjovt minde fra 2016 var en weekendtur til London med min mand og vores 4 børn. Vi skulle bo på et fint 5 stjernet hotel. Vi ankom i kondisko, for vi havde planer om at skulle ud at gå og se en masse… Vi følte os virkelig som nogle bønder, som lige var kommet ind med 4-toget, da vi foran hotellet blev modtaget af nogle fine herrer med høj hat og svalehale og fulgt til receptionen… Men bagefter grinte vi bare af det og havde nogle fantastiske dage derovre ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • brittstampe

  Det bedste minde er vores kobberbryllup ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min ferie i NY var mega sjov! Fik godt nok bøvlet mig frem til en masse kikset engelsk – åh gud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Vi havde en super sjov oplevelse da vi var på shelterferie i sommers. Vi møder en anden børnefamilie – børnene falder hurtigt i hak, leger dagen lang. Vi voksne smalltalker i løbet af dagen – hyggeligt. Da ungerne er puttet i hver vores Shelter sidder vi voksne tilbage rundt bålet og falder i en dybere snak, for nu er der ro fra ungerne. Det viser sig at manden er en kendt musiker – hvilket vi intet anede om. Det var han ikke vant til – så han havde nydt bare at være ‘ham’ og ikke ham fra XXX

  Det var lidt sjovt og en dejlig oplevelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Sjove minder må helt klart være min svigerindes havebryllup i sommers. Det var en fantastisk fest?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Min mands og min kærestetur til grækenland i september,det var så lækkert at kunne nyde hinanden fuldt ud.
  Vi er begge i fuldtidsarbejde og har tilsammen 4 børn,så det var tiltrængt 🙂
  Det var fedt at vi ikke skulle tage hensyn til børn og kunne se lige hvad vi havde lyst til og når vi havde lyst til det,kan klart anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Ørum

   Kunne egentlig være rigtig sjovt, hvis du lavede et indlæg, hvor du selv svarede på alle spørgsmålene fra julekalenderen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Tak for input Maria! Den vil jeg helt sikkert overveje at gøre til realitet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  en super sjov spille aften med de andre fra mit hold på uni der endte med drinks på en bar. Super dejlig aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Sjovt minde var en fed Jeep safari på Kos i sommers. Det var en vild, smuk og sjov tur over stok og sten i det vildeste terræn;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg husker især de lange lyse sommeraftener, hvor mine børn og jeg gik lange ture og spillede Pokemon Go. Det var ret sjovt at sidde ved Sønderborg Slot og opleve det fællesskab der opstod, og fedt at se folk i alle aldre samles og hjælpe hinanden med at finde de gode Pokemon steder ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har fantastiske minder fra sommerferien 2016 hvor jeg var på rundtur i Frankrig med min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi havde faktisk en rigtig sjov juleaften, der var mange ting der ikke gik som planlagt og når en i familien griner så kommer alle til det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia Nissen

  Puha den var straks endnu værre! ?. Men tænker på den sidste sjove ting som skete.
  For et par dage siden står jeg sammen med min mor i vores køkken. Jeg er ved at lave mad og har noget i ovnen. Jeg vil lige tjekke til det, så jeg åbner lågen og træder et skridt tilbage, i det jeg træder et skridt tilbage, træder jeg på noget som jeg tror er min kat eller min datter. Jeg får et kæmpe chok, og flyver op MED OVNLÅGEN I HÅNDEN! ?. Både min mor og jeg er helt færdige af grin, samtidig med jeg står med den der låge i hånden og ikke rigtig er klar over hvad der lige skete.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Louise Petersen

  Mit bedste og sjoveste minde har helt klart været i sommers, da jeg blev hjemgivet efter 4 års anbringelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Det kunne jeg godt tænke mig at vinde – jeg krydser fingre.
  Jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om et sjovt minde lige nu – der er så mange, men jeg er glad for, at jeg besøgte min familie i Bosnien, som jeg ikke har set i fem år. Jeg har kun gode minder derfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Det var sjovt at se hvordan Manden reagerede, da jeg overraskede ham med en tur til Las Vegas for at fejre hans 40-års fødselsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse L

  Sjove minder… Da jeg var med en veninde ude og danse en aften. Vi dansede kun med hinanden og faldt i snak med nogle it-nørder, som var supersjove – og lidt sære ;-). Vi havde en fest – ikke mindst fordi nogle fancy fyre ved bordet ved siden af tilsyneladende vred hjernen for at finde ud af, hvad vi dog lavede sammen med it-nørderne – ha-ha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er svært lige at nævne, men det må være da jeg i Ålborg for at designe mit eget undertøj sammen Nedergaard Intimates <3 Jeg elsker lingeri så det var virkelig fantastisk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Pedersen

  Der er sket meget i 2016, mit bedste minde må være da min kæreste og jeg var for første gang på ferie sammen alene.
  Glæder mig rigtig meget til 2017, der kommer til at ske så meget nyt! ? Godt nytår mia! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Sjovt minde må være min runde fødselsdag i 2016

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Sommerferie sammen med min kæreste og svigerfamilie, en stor oplevelse hvor vi både var på Mallorca, Valencia og Tenerife ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line J

  Forleden sad jeg og min kæreste samt vores dreng ved spisebordet.
  Min dreng på 2.5 ville have lov til noget som jeg sagde nej til. Umiddelbart efter mit nej kigger han på sin far og beder om lov til det hos ham.
  Det var første gang min dreng så bevidst og udspekuleret prøvede at få sin vilje igennem med ideen om; hvis mor siger nej så spørg far.
  det var skide sjovt for det var tydeligt at han godt vidste at han var lidt fræk nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  Har været syg hele året, så det har været et rigtig svært år for mig. Jeg håber at 2017 bliver en ny start! Men har da haft nogle fine oplevelser i form af ferier med min familie! Dem glemmer Jeg aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Brønnum Friis

  Skøn tur på Langelands festival

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jakobsen

  Blev bachelor i veterinærmedicin og fik et nyt job med skønne kolleger. Derudover har jeg haft mange gode stunder med mine kære og generelt haft et godt år <3
  Tak for en fantastisk julekalender gennem hele december. Det er virkelig et flot stykke arbejde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjove minder dækker især over julefrokosten på universitet i starten af december, men det er også et fantastisk minde at have!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Jørgensen

  Tak for 2016 ❤ Glæder mig til at læse endnu mere fra dig i 2017 ✨??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie B.S

  2016 har været lidt hård. Mistede desværre min højt elskede hund. Af sjove minder der tænker jeg på julen. Var samlet med hele familien og vi havde det så hyggeligt/sjovt ❤️

  Glædelig 2. Juledag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge | 1. juledag