Julekalender låge | 20. december

Julekalender låge | 21. december

piCture pOlish Beautypower.dkGLÆDELIG 21. DECEMBER

Dagens låge er simpelthen så lækker og farverig 😀 Èn af jer kan nemlig blive den heldige vinder af 4 valgfrie piCture pOlish lakker fra Mette’s shop Beautypower.dk 🙂

PiCture pOlish er australsk og et (blandt mange) af mine favorit mærker når det kommer til neglelak. Det er et mærke der består af mange farver og nuancer i forskellige formula som creme, chrome, holo eller med større holo stykker i.

Jeg har selv en del hjemme i skuffen og de er så nemme at lægge på neglen med den brede børste og så synes jeg tørretiden er super. Jeg er slet ikke færdig med at samle på dem ihvertfald 😉 Ovenover har jeg samlet et LILLE udvalg af mine favoritter.

REGLER:
Følg Beautypower.dk på facebook HER
Skriv en kommentar hvor I linker til de fire piCture pOlish lakker I kunne tænke jer at vinde (Find udvalget her)

Held og lykke! 🙂
– Lågen er venligst sponsoreret af Beautypower.dk

Om julekalenderen: 
Julekalenderen består af 24 låger herinde på bloggen. De første 12 vindere trækkes den 14 december og de resterende 12 vindere trækkes den 26 december. Vinderne vil blive tilfældigt udtrukket via random.org og offentliggjort herinde på bloggen og på bloggens facebook side. Man skal have dansk adresse og hvis man er under 18 år skal man have forældres tilladelse til at deltage. 

71 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge | 20. december