Julekalender låge | 16. december

Julekalender låge | 17. december

CODE Beautiful FFL VLMGLÆDELIG 17. DECEMBER

Dagens låge har jeg virkelig glædet mig til at præsentere for jer. Der må sidde andre derude i stuerne med lige så små og nærmest usynlige vipper som jeg? Så glæd jer til denne præmie.

I dag kan I nemlig vinde to produkter fra CODE Beautiful som Wega Beauty har været søde at lade mig udlodde til én af jer. Forget False Lashes, som er en nylonfiberbaseret primer til brug før mascara der giver fylde og længde, samt Volumising Lenghtening Mascara som er en pigmentrig fibermascara. I kan læse min anmeldelse af produkterne i indlægget her.

REGLER:
Følg bloggen på facebook HER
Skriv en kommentar hvor I fortæller om den værste julegave I har fået

Held og lykke! 🙂
– Lågen er venligst sponsoreret af Wega Beauty

Om julekalenderen: 
Julekalenderen består af 24 låger herinde på bloggen. De første 12 vindere trækkes den 14 december og de resterende 12 vindere trækkes den 26 december. Vinderne vil blive tilfældigt udtrukket via random.org og offentliggjort herinde på bloggen og på bloggens facebook side. Man skal have dansk adresse og hvis man er under 18 år skal man have forældres tilladelse til at deltage. 

87 kommentarer

 • Gitte Frigaard

  Det var nok den greb min mand gav mig (dog for sjov), og så knækkede han den første gang HAN brugte den 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Det var nok den gule 10 meter lange forlængerledning, ikke at det var en ubrugelig gave, slet ikke 🙂 . Men jeg fik stort set ikke andre gaver det år, og så er en forlængerledning bare ikke et hit, når man er kvinde sidst i 30´erne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Jørgensen

  Den værste gave må være den fra sidste år, alle købt af min kæreste 3 pander i 20 cm, 1 pande i 28 cm og så en 3 liters gryde… han var SÅ glad for min pakke, og jeg var tosset… vi havde super fine pander og gryder.., og vi har været kærester i 20 år… MÆND!!!! Hvad tænker de mon på???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle lip

  Et par pink grydelapper ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Marie Rasmussen

  Sidste jul. Fik en køkken maskine jeg på ingen måde havde ønsket mig og som er en af de der total ubrugelige… ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thrane Laursen

  Fik engang en skægtrimmer af min storebror.. Det var dog en fejl, da han var kommet til at sætte et forkert til- og frakort på. Så min far var også den heldige modtager af en make-up palette. ? Ellers tror jeg aldrig jeg har fået en decideret dårlig gave. Selvfølgelig er der nogle der er blevet byttet, men alle de gaver jeg har modtaget har været i nærheden af, hvad jeg interesserer mig for – og så har tanken bag jo altid være god. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Det der med at tænke i forfærdelige julegaver, det bryder jeg mig faktisk ikke om. I bund og grund vælger jeg nemlig at tro på, at gavegiveren har lagt tanke bag gaven, og så virker det utaknemmeligt at tale om forfærdelige gaver… Når det så er sagt, så har jeg en gang fået en af de der “billige supermarkeds parfumer” af min bonus farmor. Den duftede mildest talt forfærdeligt, jeg var 9 år og brugte bestemt ikke parfume, men den kunne af gode grunde ikke byttes. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse L

  Den værste julegave nogensinde var den elektroniske kalender, som min daværende mand engang forærede mig. Jeg gad ikke eje sådan en, men han havde selv drømt om at få en. Ganske kort efter jul købte han så en til sig selv også – bare større ;-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror aldrig faktisk jeg har fået en virkelig dårlige gave. Jeg har fået nogle små gaver som jeg ikke har været overlykkelige for men aldrig ulykkelig haha.

  Ihh jeg var så tæt på at skrive den på min ønskeliste! men ombestemte mig da jeg synes den var lidt dyr. Så jeg fik en anden mascara som skulle give lange vipper. Ikke at jeg er hel tilfreds med den, så det kunne være superfedt at vinde denne her mascara!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene grove

  Uha det må helt sikkert være en gave jeg fik af min gamle mormor, mens hun stadig levede. Et hæklet etui eller rør til, at opbevare toiletruller i….virkelig en rædsel af format 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  Jeg har nok glemt dem. Jeg er ikke tilhænger af ønskesedler, så jeg er måske selv ude om at få lidt af hvert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine jh

  Et par drenge bukser ? hihi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Andersen

  Mindes ikke at have fået en forfærdelig gave. Der har måske været ting jeg ikke helt har ønsket mig, men vil alllgecel ikke kalde dem forfærdelige. Synes jeg ikke, jeg kan tillade mig, de er trods alt udvalgt og købt med kærlighed til mig. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line JH

  Har aldrig fået noget som jeg ikke var glad for 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Jeg tror ikke selv jeg har fået en lorte gave, men min veninde fik engang et strygejern af sin kæreste – romantisk ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Sunde

  for nogle år siden fik jeg af min daværende kæreste en æske med bland selv slik og en girm jule figur fra imerco, hvor han havde smidt bonen væk på… hold kæft jeg blev skuffet og ked, når jeg rent faktisk havde givet ham en ønskeseddel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Louise Petersen

  Tror ikke jeg som sådan har fået en virkelig dårlig gave, men tilgængeld, i adventsgsver for jeg bare altid sokker… Og det er bare kedeligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Belsø

  Jeg kan ikke huske en dårlig gave jeg har fået – men der har sikkert været et par stykker ind i mellem som er ramt ved siden af.
  Tilgengæld fik min kæreste sidste år en dåse “luftfilterolie” af min fætter – hvad syvsytten skulle han bruge den til? ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Riel

  Den værste julegave var da jeg var teenager og min farmor havde strikket et par BUKSER 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min værste julegave var en æggebægre. Jeg bor stadig hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Ej, det er jo ikke fair når man aldrig har fået en dårlig julegave. I hvert fald ikke hvad jeg kan huske af ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  BH’en jeg fik flere år for tidligt, da jeg var 10 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Jeg fik engang en mega grim Swarowski halskæde af min far. Min søster havde bildt ham ind at jeg ønskede mig den. Det var i en periode med heftig sibling rivalry. Den var virkelig ikke pæn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Andersen

  Hmm tror ikke lige jeg har fået en super dårlig gave. Selvfølgelig er der nogen, der er bedre end andre. Men jeg mindes aldrig, at have fået en rigtig slem julegave…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Det var året, hvor eneste gave var en gryde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  En grim barbie lign dukke. Og var lissom for gammel til det pjat ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Sørensen

  Den værste julegave jeg har fået, var, da jeg af mine bedsteforældre fik undertøj ://

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine229

  Sexy undertøj fra en veninde. Åbnes foran bedstemor> Yey!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har svært ved at finde på noget, jeg vil kategorisere som “den værste,” men jeg kan komme på 1, der var meget mærkelig og helt off. Det var 2 år siden vistnok og det var den dengang nyeste Sara Blædel, som jo var en fortsættelse til en lang serie. Jeg har aldrig læst nogen af hendes bøger og der stod en lang liste bøger på min ønskeliste, så jeg forstår virkelig ikke, hvor den idé var kommet fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Fik engang en hundredekrone seddel i en smykkepakke… Så kan man snakke om skuffelse. Men altid dejligt med penge ^^’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha Kamprad

  Hmm.. Jeg har fået nogle underlige gaver, men kan ikke komme i tanke om nogen, som har været helt forfærdelige. Jeg ved at de altid har været i god mening. Selv da min lillebror gav mig et rør med neglelak, som lugtede så meget, at hele værelset lugtede af neglelak og gav hovedpine (og jeg måtte smide dem ud), ved jeg det var kærligt ment 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena Conradsen

  Den værste julegave jeg har fået, må være en malebog jeg fik sidste år eller året før dét. Jeg havde nemlig forinden anskaffet mig nogle af de efterhånden populære malebøger til voksne – den malebog jeg fik, var dog en 20 siders malebog i julemotiv, til 3-årige …. Altså, alle felter der skal farvelægges er enorme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg kan ikke lige huske en slem julegave….. Det værste jeg kan komme i tanke om var et gavekort på champagnebrunch – til mig der:
  1. ikke kan lide vin/øl/champagne
  2. var gravid….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Sophie Harpøth

  jeg kan ikke komme i tanke om nogen gave som jeg ikke brød mig om..
  Men jeg har engang fået nogle puder i meget sjove farver og mønstre, som bare slet ikke passede, som ikke lige var mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Louise Hansen

  Jeg ved ikke hvad der er den værste julegave jeg har fået ? Men det værste jeg ved er at sidde og pakke den samme julegave op 2-3 gange ? det er svært at virke begejstret og lykkelig for en gave, når man lige har fået nogle magen til ? men det må jo betyde at der er nogen der lige ved hvad man ønsker sig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Christine Wind

  Mindes faktisk ikke at have fået en direkte dårlig julegave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kan ikke direkte komme på en “værste” gave, men det må jo nok være den gang man var 10 år gammel, og ens mormor så kom med sengetøj til en. Det var ikke den bedste gave at få den gang. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille R.

  To koboltblå lysestager…. de passede overhoved ikke ind i mit hjem
  Glædelig december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Jeg må aldrig have fået en dårlig julegave, kan i hvert fald ikke komme i tanke om en der kan kaldes den værste nogensinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  En meget for stor badekåbe. Med fulgte ordene “jeg synes bare du var blevet så stor”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette O

  Med hånden på hjertet. Jeg har aldrig fået en værste gave. Folk bruger tid på at finde det de tror jeg ville kunne lide og det har større betydning.
  Det er da sket at jeg måske har fået flere ting af det samme eller en for stor eller for lille af et eller andet men jeg vil ikke kalde det for en værste gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  En virkelig grim vase… Jeg måtte have dybt i hukommelsen – Jeg har nok fortrængt det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Jeg hader at løbe, og fik et par løbestrømper af mine lillebror. Han er altså kun tre år yngre end mig, og det er kun to år siden, så jeg synes virkeligt det var en kedelig gave – men det hænger nok sammen med at jeg køber alle gaver fra os, og jeg er den eneste gave han faktisk skal forholde sig til – han har ikke nok øvelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jakobsen

  Jeg kan faktisk ikke komme på noget. Det er jo langt fra alle gaver, der er lige ønskede, men synes generelt, at folk er virkelig gode til at købe/finde på gaver til mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den værste var da min mor gav mig en mega grim stofelefant, som hun havde købt på et julemarked. Hun havde vist mig den, troede jeg.. Og vi havde grinet af hvor grim den var. Hun sagde den var til hendes veninde. Jeg troede hun lavede sjov med mig, men nej, hun havde købt en anden, som var til mig. Den var fin og flot og ikke grim som den anden der havde en fejl ved benet. Bortset fra det var den indentisk og tudegrim. Jeg havde virkelig svært ved at finde en grimasse der kunne passe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Min værste julegave må være de pink hjemmestrikkede strømper fra min mormor. De var ikke IN i en alder af 15 år ..øv!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ullehus

  Hmm det er svært. Men sidste år fik jeg et slags ophæng der er beregnet til at hænge udenfor – og jeg bor i lejlighed, så det ku ikk rigtig bruges

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Sidste år fik min mand og jeg en bog om hvordan vi skulle håndtere børnene i en skilsmisse…. men eghhhm…. vi var ikke ved at blive skilt… det var rimelig malplaceret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva jørgensen

  Da jeg fik et skærebræt af min kæresten …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria R

  En rigtig tøse-bog forrige år (da jeg var 18), og er der noget, jeg ikke kan lide at læse, så er det sådan nogle bøger med rigtigt trekantsdrama og stereotype teenagere med teenageproblemer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibbi Levinsen

  Den værste julegave jeg har fået var sidste år, af min daværende kæreste. Han gav mig nemlig ingen, men løj om at den var på vej, da den var købt på nettet. To uger efter da jeg spurgte ind til den måtte han jo så indrømme at han intet havde købt – og jeg fik aldrig en. Narrøv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Olesen

  Må være en engel for jeg har aldrig fået noget jeg ikke kunne lide ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er heldig med at vi er ret gode til gaver for at være helt ærlig, jeg kan ikke komme i tanke om nogen decideret skidt gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  For mange år siden, fik jeg et par orange leggins af… Julemanden. Ødelagde min tro og ja… Hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg tror aldrig at jeg har fået en værste gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jessie holmslykke

  jeg har aldrig fået en værst julegave, men det værste må være ikke at få nogen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Jørgensen

  Må helt klart være undertøj som der er for småt, knap så sjovt.. vink med en vognstang om, at kosten skal ligges om fra januar ??

  Super lækker giveaway ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jensen

  Jeg fik engang en gennemsigtig plastikboks med penge i. Problemet var at det var hård plastik der var helt og totalt svejset sammen, så jeg kunne se pengene, men det var umuligt at få dem. Det har sikkert været umådeligt morsomt, men jeg var ikke så gammel, så jeg begyndte at græde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg fik for et par år tilbage den grimmeste poncho/slag af mine svigerforældre,den lignede et gammelt tæppe med velourkvaster i en frygtelig lilla/blommefarvet.
  Kendte dem ikke så godt på det tidspunkt,så holdt bare masken og sagde pænt tak,den ligger stadig inde i bunden af mit klædeskab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg fik engang en virkelig, virkelig grim lysestage, som heldigvis kunne byttes. Men ellers plejer jeg at være heldig med mine gaver. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Min værste julegave er faktisk 2 juleaftener i træk. Det er nok 10 år siden eller noget. Min mormor gav mig og min kæreste en mikroovns tallerken hver i julegave på trods af, at vi ikke havde haft mikroovn i et par år. Hun havde ikke bon og de kunne ikke byttes. Hun gav os mikroovns tallerkener igen året efter, som heller ikke kunne byttes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Jeg kan faktisk ikke huske at have fået en julegave, som jeg ikke brød mig om. Men jeg har én gang fået en rædselsfuld fødselsdagsgave haha
  Det var et meget grimt sæt tøj, som var virkelig neon pink farvet og det var fra top til tå! Der var jeg lidt negativ. Jeg går nemlig slet ikke i pink farvet tøj, eller tøj med pang farver for den sags skyld (den slags farver er forbeholdt mine negle). Og jeg synes, det var lidt nederen, fordi det var et tæt familiemedlem, som burde have kendt mig godt nok til at vide, det var no go 😀

  Men det er vidst også den eneste gave, jeg ikke har brudt mig om :p

  Men det er nu altid sjovt at læse andres værste gave oplevelser, har du selv en vi må høre på et tidspunkt måske? 🙂

  Glædelig 17. december og jeg håber du får nogle gode julegaver, som du kan bruge og som er personlige og passer lige til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det må have været, da jeg var 11-12 år og ønskede mig bøger, rulleskøjter, “voksenspil” og andre seje ting, og så fik et barbiedukkehus af min onkel og tante. Nøj, hvor blev jeg ked af det og skuffet til trods for, hvor fint det jo egentligt var 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Alt for store underbukser fra min (skøre) moster, dengang jeg var barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er aldrig blevet skuffet over en gave, jeg har ikke fået deciderede dårlige gaver, men nogle der ikke er seriøse og givet i sjov 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg holder normalt ikke jul, men da min kæreste gør var jeg med sidste år – heldigvis fik jeg ikke nogle dårlige julegaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  for stort undertøj – det er jo klassikeren 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Det var en vægvitrine fra Jem&Fix som 8 årig fra mine forældre…og det var det eneste jeg fik 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg tror aldrig jeg har fået et vild forfærdelig gave, men jeg har da fået mange hjemmelavet gaver af mine små søskende som var en smule ubrugelige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Værste julegave er nok bestik til 4 personer med lyserødt plastikskaft givet i gave fra min egen mor. Jeg havde aldrig ønsket mig bestik , aldrig kunnet lide lyserødt, men var “taknemmelig” for at der var en gave <3 alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  En halv brugt læbestift og en 2/3 brugt parfume fra min mormor ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  Har aldrig fået en helt forfærdelig gave men fik engang en køkkenmaskine af en kæreste så jeg kunne lave mad til ham det syntes jeg ikk var det mest romantiske. sikke en fin præmie ??jeg smider et lod i puljen og håber på lidt jule held ?? ?GOD JUL?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Min far fortalte mig og mine søskende om, at min mor havde søgte skilsmisse. Hun vil ikke selv gøre det, men vi skulle vide hvorfor hun ikke var der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Kjærbye Justesen

  Jeg blev virklg skuffet for nogle år siden, da min far gav mig en frituregryde. Han plejer ellers at være god til at finde på noget. Men for det første bryder jeg mig ikke om at lave mad og for det andet spiser jeg sjældent dybstegt. Og så lige fra ham – troede han kendte mig bedre ?
  Jeg har også en gang fået en virkelig grim og virkelig stor julemand på en kælk fra min farmor…. den tror jeg står i et skab et sted, måske den er røget i skralde spanden, kan ikke huske det, men det kunne man næsten forvente fra hende, hun har sikkert syntes den var fin og jeg takkede pænt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  en kop hvor der stod mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Hmm, hmm. Heldigvis har jeg ikke fået mange dårlige gaver, men da jeg var 12-13 år, fik jeg af min meget historie-interesserede onkel en bog, der handlede om reformationen.. Og det var ikke en børnebog, og den kunne ikke byttes ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina ulrikka jensen

  Fik engang en æske fin chokolade, men den havde åbenbart ligget for tæt på et varmeapparat, så alt var smeltet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Pedersen

  Den værste julegave var en trøje fra mine forældre og min mor synes at den var så sød, så blev nød til at spille med og sige at den var så flot og at den var lige mig. Selvom det var noget af det grimmeste jeg nogensinde har set. Men det gav min mor et boost i selvtilliden og derefter begyndte hun at købe tøj til mig, lige så grimt som den jeg fik til jul. Det var sidste gang at jeg spillede med på en julegave som jeg synes var forfærdelig at få. ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Har aldrig fået en dårlig julegave, heldigvis! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Tror aldrig jeg har fået noget jeg ikke ønsker mig ? Så er det ihvertfald svedt ud ? Jeg er den type der kun ønsker mig personlige ting ❤️❤️ ALDRIG gryder Potter og pander og andet træls
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min søster havde ordnet sit værelse og sorteret ud, hun havde så fundet et par meget meget gamle produkter fra the body shop, som hun ikke havde brugt. Dem fik jeg så i julegave, og de var simplelthen ikke noget værd… og da jeg havde købt en flot og dyr gave til hende, blev jeg nok liiiiiidt sur ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line J

  Rigtig dejlig lørdag ?
  Min værste julegave var da min mors daværende kæreste gav mig ovnfaste fade… jeg boede stadig hjemme men vi var vist ikke helt enige i hvor længe jeg skulle blive boende ?
  Flyttede seks måneder senere. 2 dage efter at jeg blev 18 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Østergaard

  Åh den værste julegave jeg har fået, er nok fra min mor sidste år. Hun havde købt en brugt knivsliber, flerfarvede grydeskeer og en tandpasta. Jeg var målløs, men min mor er altså bare virkelig crazy nogle gange.??? I år får jeg penge, det har hun allerede sagt.??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Kristensen

  Jeg fik en flaske portvin – for nogen måske en lækker gave, meeeen jeg drikker ikke noget der er mer sur end en god Moscato d’asti????? Og kan sådan en flaske byttes til noget lækkert… Nix?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Tror aldrig jeg har fået en forfærdelig julegave. Synes egentlig også, at det er ret uforskammet at tænke på den måde. Giveren har tænkt gaven i en god mening. Glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia Nissen

  Tror ikke jeg kan komme i tanke om en værste julegave. Men kan komme i tanke om den værste gave jeg engang fik. Da min søster og jeg var helt små, da var min mor og søster engang ude og handle, min søster kom hjem med den her meget smukke Barbie, og jeg troede så også de havde en med hjem til mig, men i stedet havde de den her potteplante med hjem. Jeg var så hidsig at jeg placerede potteplanten midt i mit værelse og sad på min seng og stirrede på den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maise Rasmussen

  Ét år havde min lillebror på dengang 22 år simpelthen GLEMT at købe en gave til mig, og klarede situationen ved, at give en kuvert med penge, som han lige havde fået af vores forældre, videre til mig! Det er nok den værste gave, jeg har fået – følelsen af at betyde så lidt for ens bror, at han faktisk glemmer ens julegave ? det skal dog siges, at han var virkelig ked af situationen og ikke har glemt mig siden!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge | 16. december