Julekalender låge | 7. december

Julekalender låge | 8. december

Maria Nila Stockholm produkterGLÆDELIG 8. DECEMBER

Hvor har I bare skrevet nogle hyggelige kommentarer med jeres bedste julegaver. Det er sjovt at læse hvad I har fået, hvornår og af hvem.

I dagens låge står den på hårpleje fra Maria Nila Stockholm. Et mærke mange af jer sikkert har hørt tale om. Hair247.dk har været søde at lade mig udlodde *3 valgfrie Maria Nila produkter til en af jer. *(1000 ml produkterne hører IKKE med i konkurrencen og pakkerne med to produkter i gælder også for to produkter hvis I vælger dem) 

Jeg har selv prøvet noget shampoo, balsam og tørshampoo derfra og det er simpelthen den vildeste forkælelse til håret. Desuden har den (grønne) tørshampoo jeg har prøvet fra mærket, simpelthen sparket Batiste ud af billedet hos mig. Den gør virkelig noget for håret!

REGLER:
Følg bloggen på facebook HER
Skriv en kommentar hvor I linker til de tre produkter I gerne vil vinde (Find udvalget her)

Held og lykke! 🙂
– Lågen er venligst sponsoreret af Hair247.dk

Om julekalenderen: 
Julekalenderen består af 24 låger herinde på bloggen. De første 12 vindere trækkes den 14 december og de resterende 12 vindere trækkes den 26 december. Vinderne vil blive tilfældigt udtrukket via random.org og offentliggjort herinde på bloggen og på bloggens facebook side. Man skal have dansk adresse og hvis man er under 18 år skal man have forældres tilladelse til at deltage. 

82 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge | 7. december