Julekalender låge | 6. december

Julekalender låge | 7. december

Matas Striberne HårplejeGLÆDELIG 7. DECEMBER

I har godt nok nogle lækre ønsker i år. Og god inspiration at læse alle jeres julegave ønsker 🙂 Keep them coming!

I dagens låge står den på hårpleje fra Matas Striberne. Lækre produkter til en billig penge. Bedre bliver det ikke! I kan vinde en Volume Mousse, Hair Spray, Heat Protection Cream, Root Volume Spray og en Ionic Pro Round Brush fra M. Cosmetics. 🙂

Jeg er stor fan af det meste fra Striberne og i denne pulje er jeg især kæmpe fan af Root Volume Spray. Den kan altså bare løfte ens klaske-kedelige hår!! Dødlækkert produkt.

REGLER:
Følg bloggen på facebook HER! (I må meget gerne like opslaget derinde)
Skriv en kommentar hvor I fortæller om den bedste julegave I har fået (Uddyb gerne)

Held og lykke! 🙂
– Lågen er venligst sponsoreret af Matas/Amaze PR

Om julekalenderen: 
Julekalenderen består af 24 låger herinde på bloggen. De første 12 vindere trækkes den 14 december og de resterende 12 vindere trækkes den 26 december. Vinderne vil blive tilfældigt udtrukket via random.org og offentliggjort herinde på bloggen og på bloggens facebook side. Man skal have dansk adresse og hvis man er under 18 år skal man have forældres tilladelse til at deltage. 

81 kommentarer

 • Uha, den bedste? Det er virkelig svært at svare på.
  Men sidste år fik jeg bl.a. lidt forskelligt tøj af min dejlige kæreste. Det var bare lige mig og jeg er så imponeret over, at han har kunne udvælge noget, der bare lige var i min smag. Desværre måtte jeg bytte det meste, da jeg ikke kunne passe det og så havde de ikke mindre størrelser. Men jeg fandt en masse andet godt til januarudsalget. Men det er tanken, der tæller og det var virkelig nogle flotte ting, han havde fundet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line JH

  Den bedste julegave jeg har fået er et smukt armbånd fra min kæreste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Bjerregaard

  Jeg har fået rigtig mange gode gennem årene, men den køkkenmaskine jeg fik sidste år af min mand, har været ønsket MEGET længe, og jeg er så glad for den!! Bruger den hele tiden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste julegave er hjemmelavet. Af mine unger. Det er simpelthen det bedste jeg ved. For det er lavet med kærlighed. Jeg kan ikke sige præcis hvad der er den bedste, men det var så dejligt da de var yngre når de kom hjem med glas der var malet, og til fyrfadslys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Den bedste gave, jeg nogensinde har fået, er en rejse med min eneste ene 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Lyno-Hansen

  Den bedste gave jeg har fået er et par Nike Free sneakers, som jeg fik sidste år af mine foreældre. Har simpelthen brugt dem hver dag lige siden og er så glad for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Sophie Harpøth

  Da jeg var mindre red jeg meget på en lånepony vi havde. Jeg var meget glad for hende, og så d 24 dec, da jeg skulle op i stalden til hende, stod hun med en stor rød sløjfe på, og så havde mine søde forældre altså købt hende til mig 😀 ! Bedste måde at gøre en lille pige glad på! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mahfam

  En vaskemaskine som jeg vandt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line J

  Min bedste julegave var mit første år sammen med min kæreste.
  Jeg gav ham flybilletter til New York og han gav mig en tur til Paris. Det var to ret gode gaver til os begge to ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Sidste år måtte min kæreste og jeg ikke give hinanden gaver, der havde kostet så meget. Vi var lidt rabundusagtige (vi har tre børn, havde lige købt bil og hus, og du ved… ;)), så vi skulle give hinanden hjemmelavede ting. Han gav de sjoveste ting. Én af dem var en krukke fyldt med slik, han havde klippet i stykker, fordi jeg elsker clickmix. Haha, jeg grinede så højt og så længe. Han er den bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Sidste år fik jeg en kop fra Liebe hvor der stod “mor”.. Den er jeg såå glad for <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Marie Rasmussen

  Det ved jeg faktisk ikke, hvad den bedste er? Er nok mit DW ur jeg fik af min kæreste sidste jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Et billede min søn havde lavet i dagplejen, da han var så lille at han knap nok kunne holde på en pensel. Jamen, jeg var lige ved at tude 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Stehr

  En guld Sif Jacobs ring. Det må være den bedste gave, for jeg går med den næsten hver dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Andersen

  Den bedste gave jeg har “fået” er nok, da mig og min bedste veninde tog til Paris sammen som gave til hinanden. Det var den bedste tur nogensinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste gave jeg har fået er…. Hm! Den er ret svær. Det er nok et lille fint guldur jeg har fået af min mor. Uret går ikke og glassen er revnet i toppen; men det var den første gave, min far gav min mor. Jeg skal have uret repereret, men da der ikke blot skal nyt batteri i (fordi den er så gammel, så kræver det en større operation) så vil det koste 1500-2000 kr. Så det bliver først om et par år!

  … Mm, ellers er det de julegaver jeg de sidste mange år har lavet med en af mine barndomsveninder. Vi laver hvert år personlige gaver; jeg har blandt andet fået et maleri, en pude, nøgleringe, en lyskæde med hjemmelavet “kugler”. Jeg har blandt andet lavet til hende; et ur af et fint teaktræs-skærebræt, lysestager af birketræsstammer, samt potteskjulere af birketræ som skal hænge! Det har været så hyggeligt at sidde med – og er blevet en decembertradition, at sidde og nørkle for at blive færdig!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Juhl

  Hmm, det var et godt spørgsmål…
  Den bedste julegave var.. Der er mange, men hvis man skal måle det på hvad jeg bruger mest, så er det nok mine natbukser – de er så dejlige at jeg godt kan finde på at skifte til dem, når jeg kommer hjem fra uni 😛 haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Heg fik en kæmpe stor trolde bamse som barn. Elskede de der trolde med langt strithår ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste julegave.. Hmm.. Det har nok været, da jeg fik et fjernsyn for nogle år siden. Der blev jeg helt paf fordi mine forældre ikke havde så mange penge..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Louise Petersen

  Den bedst gave jeg har fået, er et guldarmnd fra min mormor. Min mor har et magen til, som hun fik af min mormor den gang hun var ung. Den er hel speciel for mig, da vi desværre ikke har min mormor mere. Tager der aldrig af❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Her må jeg altså være dig svar skyldig – jeg kan ikke engang huske forskel på mine fødselsdagsgaver og julegaver. Kan simpelthen ikke huske hvad jeg har fået. Sidste år fik jeg ikke en masse at råbe hurra for, da jeg ikke var hjemme, men jeg fik dog en mumset trøje som jeg er ret glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Rye Jensen

  Jeg fik en hvile stol, der kan lægge ryglænet ned og der er også en fod/ben skammel der kan vippes op.
  Og så kan den hjælp mig med at komme op ved at sædet kan løftes.
  Jeg har svær gigt, så jeg har brug for at kunne sidde godt og kunne hvile mig.
  Det er en meget dyr stol, men han er så god ved mig og jeg elsker ham over at i verden ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luisa Gozun

  Da jeg var lille ønskede jeg mig brændende en PlayStation 1 og da den lå under træet kvitterede jeg med en tudetur af den helt store guldmedalje ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes jeg har fået mange dejlige gaver igennem årene, men sidste år fik jeg en strikke-dims – molbo duo hedder den, som jeg bare er utrolig glad for, og som jeg bruger hver dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg havde fundet en super flot kjole som jeg bare måtte eje. Den var desværre udsolgt alle steder, men vupti, så dukkede den op juleaften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Jeg har fået en fin ring af min mor, som jeg simpelthen stadig er så glad for, og som altid vil minde mig om hende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Min bedste gave var en sølvfarvet kælk da jeg var 9.. ih hvor blev jeg glad.. skulle på skattejagt efter gaven husker jeg.. det var så sjovt og den havde bremser og alt muligt fedt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Et armbånd som blev givet til mig med stor kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Overbye

  Det var en kähler vase jeg havde ønsket mig men havde fået at vide den var udgået.
  Fik den så pludselig i juliegave. Min søster havde været nede i en butik og havde set der stod en kasse og spurgte om vasen stadig var deri. Det var den og så blev hun ret hurtig enig med sig selv om at så skulle jeg have den. Jeg blev så overrasket og glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  En kæde fra min ældste søn – Han har aldrig været den, der kom hjem med tegninger, perleplader eller hjemmelavede gaver, men et år havde han en julegave med hjem: En fin kæde (sikkert lavet under tvang 😉 ). Men jeg er altså rigtig glad for den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Bedste julegave er brevet fra min datter sidste år, som beskrevet hvor glad hun var for mig som mor…og hun er kun 10 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  min bedste julegave var det år min mand – dengang kæreste- gav mig to kattekillinger i julegave. Jeg havde længe ønsket mig killinger, men han havde været modstander indtil da. Jeg har stadig begge katte nu 11 år senere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine B

  Jeg kan ikke nævne bare én gave. Men her forleden fik jeg billetter til en Lis Sørensen koncert som jeg skal ind og se med min mor. Det glæde jeg mig helt vildt til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Min første GPS fik jeg af mine sønner i julegave, det var en lettelse, jeg kan overhovedet ikke finde vej uden !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Min første GPS fik jeg af mine sønner i julegave, det var en lettelse, jeg kan overhovedt ikke finde vej uden !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En rigtig god hovedpude, fantastisk at kunne ligge så godt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Det var det år vi fik en positiv graviditetstest (efter flere års kamp). Den bedste julegave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Carstensen

  Min hund Teddy. Det er det bedste ever, der er intet så skønt som en glad hund når man kommer træt hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Den bedste julegave fik jeg sidste år, da min søn havde brugt alle sløjdtimerne på at lave et juletræ til mig. Det ligner de der meget hippe små pindetræer på en prik, og jeg blev bare så glad og rørt. Vi kan nemlig ikke have gran osv indenfor, da jeg er allergisk, men nu har vi det flotte pinde juletræ <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste julegave jeg nogensinde har fået er Justin Bieber billetter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  det er en sangfugl fra Kay Bojesen som jeg fik af min farmor. Den er guld værd at kunne kigge på nu hun ikke er her mere <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Min kæreste gav mig for to år siden en flybillet til London. Min bedste veninde var flyttet dertil, og jeg havde ikke set hende længe, men heller ikke overskud i økonomien til at besøge hende. Den billet betød så meget for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste julegave må være det år, hvor jeg d. 23.12. fandt ud af at jeg var gravid med vores ældste søn <3
  Rigtig glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Jeg fik en ny cykel sidste år, som jeg virkelig blev glad for (og stadig er!) og havde ønsket mig længe. Jeg bruger den hver dag til og fra studie og arbejde, rundt i København osv. Så det er guld værd med et lækkert køretøj, som jeg kan have i mange år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Aarup Frandsen

  En forlovelsesring af min nuværende mand <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  For et par år siden hvor mine forældre gav mig Sara Blædels nyeste bog Dødesporet i julegave. Det er simpelthen den bedste bog hun har skrevet og den er så fangende. Jeg kunne blive helt irriteret, når jeg så på klokken og kunne se, at det var sengetid, fordi jeg havde bare lyst til at læse videre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Uh, kan ikke nævne en bestemt. Men hjemmelavede gaver eller gaver der ikke står på min ønskeliste, men som det viser sig jeg har brug for er i høj kurs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  Den bedste julegave jeg har fået var da min daværende langdistance kæreste kom til Danmark og holdt jul med mig og min familie, det år var alle materielle gaver overflødige ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Da jeg gik i 5. Klasse fik jeg min første mobiltelefon i julegave. Det var det største ønske, jeg havde. Men da mine forældre havde sagt, at jeg ikke var stor nok til at få sådan en, så havde jeg på ingen måde forestillet mig, at der lå en Nokia til mig under juletræet. Jeg blev total målløs og SÅ glad 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Olesen

  Fik i en e n årrække ægte sølvtøj af mærket Pan af min faster. Det er jeg utrolig glad for i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth D

  Min bedste julegave, var en weekend i Paris, fra min mand❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jensen

  Dengang jeg fik en super smuk ring af min daværende kæreste. Jeg havde slet ikke forventet sådan en fin gave ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Den bedste julegave jeg nogensinde har fået var min lyserøde og creme farvet cykel med cupcakes på. Jeg cykler dagligt på den og den lyse sådan op i gråvejret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Pedersen

  Den bedste julegave jeg har fået var et dukkehus da jeg var yngre, det var fra et kendt mærke fra Sverige og jeg elskede det. Faktisk har jeg det stadig kan ikke nænne st smide det ud. Det gemmer på en masse minder ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva jørgensen

  Et fint smykke fra min kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Skøn præmie!
  Min bedste julegave er en ny seng. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg holder normalt ikke jul, men da min kæreste gør var jeg med ham hos hans familie for at holde jul. Jeg vidste godt, min kæreste gav mig julegaver (og dem blev jeg rigtig glad for), men jeg vidste ikke, at hans forældre også have købt en julegave til mig. Jeg blev helt overrasket og jeg synes stadigvæk, det var rigtig sødt af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  En halskæde fra min bror bare fordi den er fra ham. Han plejer ikk at gi gaver rigtig men gjorde det sidst… Han er professionel soldat og på vej i frømandskorpset og er bange for der sker ham noget … men vil altid have halskæden der er fra ham ❤️ Det er en jane kønig m et lille tag hvor der står mit forbogstav

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • monica

  Ih min bedste julegave jeg har fået må være dengang jeg fik en godt sony kamera af min forældre, det havde jeg aldrig troet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Overgaard

  Jeg fik en guld kæde af min mormor sidste jul
  Det er 100% den beste gave jeg har fået ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Brønnum Friis

  Min bedste gave må nok være den store illustrerede udgave af davinci mysteriet. Den med alle de smukke malerier i. Den kostede en lille formue den gang og netop derfor afskrev jeg den. Men min søde mand kender min store passion for bøger og havde købt den til mig alligevel ❤️Den har jeg læst og bladret i mange gange siden ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Da jeg var 10-11 år gammel, fik jeg en satin pyjamas, og jeg husker stadig hvor lykkelig jeg blev, det var simpelthen den vildeste gave lige der.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben kibæk

  Jeg fik en symaskine af mine forældre. Den er blevet brugt flittigt i rigtig mange år. Og har helt sikkert mange projekter i sig endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle bøgebo

  den bedste var nok engang jeg havde ønsket mig en ny taske som jeg vidst vi ikk havde råd til , men alligevel fik jeg den ,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Den bedste julegave må nok være min nu store hund. Mine søskende og jeg fik hende det år hvor det sneet en hel del. Vi var alle over lykkelige og er det selvfølgelig stadig den dag i dag. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S

  Jeg er super glad for de smykker, jeg har fået gennem tiden. Når de er ægte, holder de længe, og de kommer altid fra mine allernærmeste – mine forældre, kæreste eller bedsteforældre. Så det er de bedste gaver, jeg har fået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Det var da jeg fik min første nye cykel. Jeg var 13 år og jeg kunne ikke forstå, der ikke var en gave til mig. Min far bad mig hente noget i køkkenet og der stod cyklen og funklede i en flot orange farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  De bedste julegaver har altid været de hjemmelavede først fra mine børn og nu fra barnebarnet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Det må da være de Robbie Williams billetter (jeg ved) jeg får i år 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Min elskede Mac, som jeg fik af mine forældre for et par år tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Mejers

  Jeg var så heldig sidste år, at få en vaskemaskine af mine forældre. Det var en kæmpe hjælp til min dengang nye lejlighed og hvor tit vasker man ikke lige tøj?! Kan ikke leve uden ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Jeg fik en Barbie Dream House og Barbie Corvette. Totalt 80’er, men jeg kan stadig mærke den glæde da jeg åbnede de to pakker. Mine forældre var virkelige gode til at købe gaver til mig og mine søskende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Den bedste julegave jeg har fået var da jeg fik en mobiltelefon 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia Nissen

  Den bedste julegave… det må altså nok være de gaver jeg får af min datter. Det er altså utrolig hvad noget hjemmelavet kan gøre ved en og det betyder mere end 1000kr ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  mIn mand gav mig et år et planfadderskab,som betyder rigtig meget for mig og det viste mig også bare at han er et godt menneske,som tænker på andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena Conradsen

  Den bedste julegave jeg har fået, er godt nok for snart 17 år siden og den var 3 dage forsinket. Men det var min lillebror, som blev født 27. december, lige efter den kæmpe orkan i ’99. Han er dog den bedste gave jeg nogensinde har fået og han bringer mig glæde, igen og igen <3 Dengang synes jeg dog godt nok at han var en virkeligt dum baby, nu han ventede til d. 27. december, for så fik han jo ingen julegaver! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste julegave er svær at beskrive for jeg har fået mange, som jeg virkelig har ønsket mig.
  Da jeg var lille fik jeg et kæmpe stort Bratzhus og det synes jeg jo var mega fedt og det elskede jeg.
  Men som ældre, kan det jo være alt fra mit glattejern, til en lækker trøje! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Min bedste julegave var nok fra min mormor – dengang jeg stadig gik i gymnasiet (og hun var i live) hun forærede mig noget stof hun havde købt på en tur i Asien og at hun ville betale for at jeg kunne få syet det til en gallakjole 🙂 <3
  Den blev desværre først færdigsyet efter hun døde, men jeg er stadig vildt glad for min kjole – selvom det ikke er så ofte jeg bruger den….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Rønne

  Den bedste gave jeg har fået var et armbåndsur fra Georg Jensen. Jeg fik det engang, da jeg var tretten eller fjorten, men har gået med det stort set hver dag siden da. Er virkelig glad for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg fik en ny computer af min kæreste sidste år. Den var tiltrængt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Den første rigtige gave jeg fik af min kæreste var den smukkeste ring. Den blev jeg godt nok glad for.
  Men der var også gaven fra mine forældre da jeg blev student. Daisy marguerit sæt – halskæde,øreringe og ring. Det bruger jeg stadig rigtig tit og begge ringe har jeg på hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender låge | 6. december